Utrecht poster

Ben jij ook helemaal weg van de Domstad? Het maakt niet uit of je de stad nou wilt bezoeken, of dat je er al woont. Wij hebben voor jou de leukste 4 activiteiten op een rij gezet die je echt gedaan moet hebben als je in Utrecht bent. Zie hier ons lijstje met de activiteiten en vind jouw favoriete Utrecht poster!

1. De Dom beklimmen

Dit een echt must-do op jouw to-do list in Utrecht. Utrecht heet niet voor niets de domstad. Er staat namelijk kolossale kerk vanuit waar je een prachtig overzicht hebt over heel de stad, al helemaal als het donker is. De lichten van de Domtoren zelf en de gebouwen en de huizen eromheen geven een prachtig aanzicht als je op de top van de dom staat. Bestel daarom ook nu jouw Utrecht poster van deze schitterende toren!

2. Culturele zondagen Utrecht 

Zes keer per jaar wordt er een culturele zondag georganiseerd in Utrecht. Of dit nou een concert in de Galgenwaard of een workshop in het Stadskantoor is. Het kan van alles zijn, maar één ding is zeker, het is leuk om te volgen! 

Ben je dus toevallig een keer op een zondag in Utrecht? Check dan zeker even of er een culturele zondag op de planning staat. Zo zie je altijd iets leuks van Utrecht! Deze gebouwen zijn daarnaast ook heel mooi als wanddecoratie, dus twijfel niet en bestel deze op een mooie Utrecht poster! 

3. Vind jouw favoriete Utrecht poster in trajectum Lumen in Utrecht 

Trajectum Lumen in Utrecht is een route die je kunt volgen door de binnenstad van Utrecht. Tijdens deze route kom je zowel moderne kunst als oude kunst tegen. Zowel zwart/wit en kleurrijke kunstwerken. 

We raden je aan om deze tocht in de avond te doen. Sommige kunstwerken/tunnels zijn namelijk verlicht. Zo kun je de mooiste tocht beleven. Daarnaast leer je door deze tocht te doen jezelf op deze manier een weg te banen door de grote stad. Tevens leer je heel wat meer over de stad zelf. De route is te volgen op de app van het trajectum Lumen zelf. Het is heel simpel en leuk!

Tijdens deze tocht kom je bovendien ook heel wat populaire monumenten uit Utrecht tegen. Deze heeft Walljar voor jou op haar wanddecoratie geprint. Je kunt kiezen uit de materialen poster, canvas of plexiglas. Zie je dus een prachtig monument? Kijk dan in onze Utrecht collectie

4. De oude Hortus Utrecht

Ben jij niet zo in voor een rondtocht, maar houd je meer van natuur? Dan is de oude hortus in Utrecht echt iets voor jou! Met de prachtige waterlelies van wel een halve meter doorsnede en de japanse notenbomen ‘’de Ginkgo Biloba’s’’ is het een schitterend natuurgebied. Houd jij van mooie natuur en bloemen? Zie dan ook onze bloemen collectie. Het maakt niet uit welk seizoen het is, het ziet er altijd mooi uit. 

Koop nu jouw Utrecht poster!

Kijk ook in onze Utrecht collectie voor nog meer andere bezienswaardigheden en bestel hier jouw Utrecht poster!

Collecties