Richt je kantoor in met akoestische wandpanelen - Walljar

Bij Walljar zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor wanddecoratie op kantoor. Voor een geheel nieuwe uitstraling kies je voor textielwanden. Hierbij heb je de optie om voor  akoestische wandpanelen te gaan. Door het slimme ophangsysteem is het doek makkelijk te verwisselen. 

Waarom akoestische wandpanelen

In veel kantoorruimtes is de akoestiek niet goed. Dan is de galm van het geluid te lang. Slechte akoestiek kan zorgen voor irritaties en vermoeidheid. Om dit te voorkomen en de productiviteit te verhogen, maak je gebruik van akoestische wandpanelen. 

Het materiaal: AcousticPro

Met akoestische wandpanelen van dit materiaal zorg je voor een stillere ruimte. De stof bestaat voor 90% uit gerecyclede katoenvezels. Deze lange vezels zorgen voor een goede absorptie van omgevingsgeluid. 

Andere textielsoorten

Naast akoestische wandpanelen, kun je ook kiezen voor een van de andere soorten doek:  Dekostof, Dekostof Antibacterieel, Decotex, Structex, Theater, Blackback XL en Blackback Soft. Een veel gekozen materiaal is Decotex. Dit is een soepel doek met een fijne structuur van polyester met een matte uitstraling. Het doek is lichtabsorberend, waardoor prints goed zichtbaar zijn in verschillende lichtomstandigheden. 

Akoestische wandpanelen

Het frame

Met het slimme ophangsysteem is het makkelijk om het doek te verwisselen. Hierdoor kun je het doek wisselen wanneer er bijvoorbeeld een bepaalde promotie of campagne loopt, of wanneer het bedrijfslogo is gewijzigd. Het textielframe is van aluminium en verkrijgbaar in zilverkleur, zwart of wit. Je kunt kiezen uit de volgende diktes: 19mm, 25mm, 27mm, 44mm en 80mm. Je kunt ook kiezen voor een frame met LED-verlichting erin. Deze heeft een profiel van 60 millimeter breed. 

Vrijstaand frame

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vrijstaand frame voor akoestische wandpanelen of wandpanelen van de andere materialen. Frames van meer dan vier meter lang worden verdeeld in meerdere gelijke delen. Deze krijg je dan geleverd inclusief extensie sets waarmee je de delen aan elkaar kunt bevestigen. 

Andere opties

  • AcousticPro Budget paneel: Naast het akoestische wandpaneel met Acoustic Pro en een aluminium frame is er ook de mogelijk om voor een budget variant te kiezen. Deze is voorzien van akoestisch materiaal achter een doek van Dekostof op een houten frame. 
  • AcousticPro Hexagons: Een geluidsdempend zeshoekig paneel met daarop een mooie print, eigen foto of patroon. 

Personaliseer je wandpanelen

De wandpanelen kun je helemaal aan laten sluiten bij je bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een foto, logo of mooie print. Ook is er de mogelijkheid om voor een eigen ontwerp te kiezen. 

Benieuwd naar welke mogelijkheden wij nog meer bieden voor je bedrijf?

Bekijk dan eens de pagina kantoor inrichten of neem contact met ons op via de mail Info@walljar.com, bel naar +3110 2613977 of start en livechat met een van onze medewerkers. 

Materialen