Creëer de look: Fotowand My Happy Place - Walljar

Een poster muur past in ieder interieur. Het maak van een saaie muur een interessante muur om naar te kijken. En het zorgt ervoor dat je kamer er net wat meer gestyled uitziet. Ben jij op zoek naar een mooie poster muur voor jouw happy place? Lees dan zeker deze blog!

De fotowand: My Happy Place

Deze fotowand hebben we dezelfde naam gegeven als een van de posters in de fotowand. Wij denken namelijk dat deze poster muur in veel verschillende woonstijlen kan zorgen dat jij het gevoel krijgt dat het echt je happy place is. De posters die in deze fotowand gebruikt zijn, zijn allemaal licht van kleur. Je ziet veel beige en wit met wat zwarte details voor een mooi contrast. 

De posters die je nodig hebt voor de poster muur: 

Poster muur met typografie

Typografie kan er in een poster muur voor zorgen dat het geheel wat meer in balans komt. Veel typografie prints zijn namelijk rustig, doordat er veel lege ruimte is. Dit versterkt de kracht van de tekst. Dat zie je ook in de poster My Happy Place. In een speels lettertype is de quote ‘My Happy Place’ geschreven. Het zwart geeft een mooi contrast tegen de lichte achtergrond en het witte kader. Een mooie zwarte lijst maakt het plaatje compleet. 

poster muur

Je eigen sterrenbeeld

In jouw happy place wil je natuurlijk graag iets van jezelf laten zien. En wat past er dan beter dan je eigen sterrenbeeld? Bij deze poster muur hebben we gekozen voor het sterrenbeeld Waterman. Heb jij het sterrenbeeld Waterman? Dan ben jij intelligent, spontaan, zelfverzekerd en staat altijd open voor plezier. Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou? 

poster muur

Abstracte poster muur 

Misschien ben jij wel gek op edelstenen. Dan past de poster Gemstone Hand uit onze collectie met abstracte schilderijen perfect in jouw interieur. Op deze poster zie je een hand met een fonkelende edelsteen. Ook hier zorgt de donkergrijze, bijna zwarte, kleur voor een mooi contrast tegen de lichte achtergrond. Bij dit ontwerp hebben we gekozen voor een extra groot wit kader. Gemstone Hand is een mooie toevoeging bij deze poster muur. Vind je niet?

poster muur

Je favoriete vakantieland voor jouw happy place

Voor een extra persoonlijke touch op je poster muur kun je een poster toevoegen met een van je favoriete plekken. Dit kan een plek zijn waar je graag komt of een van je favoriete vakantiebestemmingen waar je bent geweest. Voor deze fotowand hebben wij gekozen voor een mooie poster uit onze Marokko collectie. Wij hebben voor Moroccan Architecture II gekozen, omdat de kleuren mooi aansluiten bij de andere posters van deze poster muur. 

poster muur

Poster muur met Line Art

De laatste poster die wij goed bij deze poster muur vinden passen is Woman Line Art. Bij dit design hebben we gekozen voor een beige achtergrond en een wit kader. Line art is een mooie simplistische manier van kunst. Door middel van simpele lijnen wordt er iets getekend of geschilderd. Maar deze simplistische manier van tekenen kan juist erg sprekend zijn. 

poster muur

Shop je eigen Happy Place op Walljar.com

Ben jij enthousiast geworden na het lezen en bekijken van deze blog en wil jij nu zelf ook zo’n mooie poster muur in huis? Shop fotowand My Happy Place dan hier! 

Fotowanden