5 voordelen van Walljar's kunst posters - Walljar

Wil jij een leuke kunst posters kopen om de kale muren mee op te vullen en wat sfeer te creëren? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een poster ophangen! In de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, badkamer, toilet, fitnesskamer of werkkamer.

Er zijn verschillende materialen waar je voor kunt gaan met ieder hun eigen effect. Waarom kiezen voor een poster in plaats van plexiglas of canvas? Wij leggen het je graag uit. Hier zijn vijf voordelen van kunst posters in vergelijking met de andere materialen!

1. Kunst posters met of zonder lijst?

 
Kunst poster aan de muur
Bij het aanschaffen van onze kunst posters krijg je de optie om deze ingelijst te laten bezorgen. Dit is een voordeel ten opzichte van de canvas en plexiglas schilderijen die Walljar verkoopt; deze kunnen namelijk niet ingelijst worden! Daardoor blijven alleen nog de posters over met de optie tot een lijst. En we gaan er niet omheen draaien: een ingelijst kunstwerk hangt chique én strak aan de wand.

 

2. Kunst posters relatief goedkoop

Als we kijken naar de prijzen van plexiglas, canvas en posters dan zijn posters een stuk goedkoper dan plexiglas en canvas. Dit komt omdat het materiaal waar plexiglas en canvas van gemaakt worden een stuk duurder is dan dat van een poster. Is het tijd om een nieuwe touch te geven aan jouw interieur en ben je dus op zoek naar betaalbare kunst? Dan zijn kunst posters de perfecte keuze voor jou!

3. Eenvoudig je kunst posters ophangen

In vergelijking met plexiglas en canvas zijn kunst posters veel makkelijker op te hangen. Je hoeft niet te boren of een moeilijk ophangsysteem te gebruiken om je poster aan de muur te krijgen. Wanneer je een ingelijste poster besteld, is er natuurlijk wel iets meer voor nodig!

4. Mat vs Glans

Er zijn verschillende reden voor Walljar’s matte uitvoering van haar posters. De eerste reden is dat wij je naast glanzende plexiglas, ook de optie willen geven om een matte uitvoering aan te schaffen. Daarnaast zullen matte kunst posters veel minder snel last hebben van stof of vingerafdrukken! Een muur poster heeft bovendien meer scherpte en diepte op een matte achtergrond; dit maakt de poster levensecht!

5. Kwaliteit kunst posters

Bij Walljar verkopen wij niet zomaar een geprinte poster of andere troep dat er na een tijdje niet meer uitziet. Nee, in tegendeel! Wij willen altijd, op elk moment, de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Dit geldt dus ook voor onze kunst posters. Deze poster zijn 240 grams satijn, dit houdt in dat wij de hoogste kwaliteit leveren als het gaat om kunst posters. De posters zijn gedrukt volgens de hoogste print normen in Nederland. Dit zie je dan ook direct wanneer je de poster ontvangt! 

Walljar’s ruime collectie aan kunst posters

Zijn posters nou hét materiaal voor jou? Top! Er wacht een uitgebreide collectie aan originele en unieke kunst posters op je, bekijk onze gehele collectie hier!

Materialen