Haal nu de vetste schilderijen van Rotterdam in huis!

Ben jij een trotse Rotterdammer? Haal dan onze wanddecoratie in huis!

Schilderij van Rotterdam

Komen wij uit Rotterdam? Ken je dat niet horen dan?! Als ze het niet kunnen horen laat het dan zien met de vetste Rotterdam schilderijen. We hebben voetbal posters, vintage steden en stadskaarten in onze collectie. Lees snel verder!

Rotterdam schilderij
Rotterdam schilderij

Onze collectie: schilderijen van Rotterdam

Ben jij een trotse Rotterdammert en wil je dit graag laten zien door middel van wanddecoratie? Haal dan nu de prints van Walljar in huis! In de collectie Rotterdam hebben we voor jou een diverse verzameling aan prints gemaakt. Onze collectie zit vol met foto's van de mooiste gebouwen, bruggen, stadskaarten en monumenten. 
Daarnaast hebben we ook voetbal posters van Feyenoord, Sparta Rotterdam en natuurlijk SBV Excelsior niet te vergeten. Wil jij deze schitterende Rotterdam schilderijen aan je muur? Ga dan snel naar onze webshop en vind jouw favoriete print op plexiglas, canvas of poster!

Rotterdam schilderij
De havenstad Rotterdam
De haven van Rotterdam is de grootste van Europa en één van de grootste van de wereld. Meer dan 470 miljoen ton aan goederen komen jaarlijks door deze haven. Er gaat jaarlijks meer dan 670 miljoen euro om in de haven en deze heeft dus grote waarde voor de stad en het hele land.

Op 14 mei 1940 werd Rotterdam gebombardeerd. Dit bombardement duurde slechts 15 minuten maar vaagde de hele binnenstad weg. Na de oorlog begon de wederopbouw van Rotterdam en is de stad door de decennia heen veranderd in een diverse stad met een moderne architectuur. Deze evolutie van Rotterdam is terug te vinden in onze collectie Rotterdam schilderijen. Ga snel naar onze webshop en haal deze echte Rotterdamse prints nu in huis!

Shop schilderijen van Rotterdam

Op zoek naar mooie schilderijen van Rotterdam? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

€29,99

Gratis verzending!

€29,99

Gratis verzending!

€29,99

Gratis verzending!

€29,99

Gratis verzending!

€29,99

Gratis verzending!

€29,99

Gratis verzending!

€29,99