Muur decoreren: een aantal van onze collecties uitgelicht! 

De leukste manier om je muren te versieren: met muurdecoratie!

Decoreer jouw muren!

De allerleukste manier om je muur te decoreren is natuurlijk door muurversiering op te hangen. 


Plexiglas schilderijen, canvas schilderijen en kunst posters zijn dé muurdecoraties die je in huis moet hebben hangen! 


Heb jij net een nieuw huis of appartement en wil je daar wat sfeer creëren? Dan is Walljar the place to be!

Muur decoreren
Muur decoreren

Planten en bloemen: muur decoreren met groene vingers

Ben jij iemand met groene vingers en hou je echt van planten en bloemen? Dan hebben wij een collectie die echt iets voor jou is! Van prachtige rozen die volop bloeien in de lente tot aan bomen die hun blaadjes laten vallen in de herfst. Walljar heeft het allemaal! Wil jij een van deze prachtige muurversieringen? Ga dan nu snel naar onze bloemen en planten collectie! 

Muur decoreren
Dieren: muur decoreren met jouw favoriete dier
Ben je een echte dierenliefhebber? Dan raden wij je onze dieren collectie aan. Misschien wel een kunst poster van die prachtige kameleon die je op vakantie bent tegengekomen. Een canvas schilderij van die krab die je vol in je voet kneep toen je over de kust van Frankrijk liep. Of een plexiglas schilderij van die prachtige vlinder die je zag vliegen tijdens je boswandeling op de Veluwe. Aarzel niet en koop wanddecoratie om deze momenten niet te vergeten!

Shop muurdecoratie!

Op zoek naar mooie muurdecoratie? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Afrika: de mooiste plaatsen, dieren en stammen

Kan jij ook zo genieten van de prachtige landschappen in Afrika? De Sahara met haar blauwe oog van Afrika en de mysterieuze cirkels in de zandige graslanden van Namibië. Lekker diepzee duiken om de jaarlijkse sardinetrek te aanschouwen aan de kust van Zuid-Afrika, de rivier de Nijl en Lake Victoria een bezoek brengen, het intimiderende gebergte van de Kilimanjaro beklimmen of misschien toch een safaritocht maken om alle prachtige dieren in Afrika te bewonderen.
Onze Afrika collectieWij hebben voor jou de perfecte wanddecoratie van Afrika om je muur mee te decoreren! Wij hebben alle kenmerkende dieren, stammen en natuurverschijnselen in één collectie gestopt zodat jij jouw perfecte foto kan vinden. Kies dus wat bij jouw past en bestel dit nu!

Muur decoreren

Azië: de Aziatische cultuur

Ooit in Azië geweest? Wil je hier nog heen gaan? Of ben je gewoonweg op zoek naar een leuke Aziatische poster? Als we het over Azië hebben, hebben we het over een cultuur op zich: de hindoeïstische, boeddhistische en islamitische cultuur komen hierin terug. Ook de kledingstijl, bouwstijl en leefstijl in Azië zijn uniek en zie je nergens anders ter wereld!
Bezienswaardigheden AziëNaast de cultuur zijn er ook prachtige bezienswaardigheden zoals het gebergte de Himalaya, de tempels van de Maya’s en een van de 7 wereldwonderen ‘’de Taj Mahal moskee’’ in India. Er zijn dus talloze bezienswaardigheden in Azië. Wij hebben dit op onze wanddecoraties laten printen zodat jij er een mooi schilderij van hebt dat je thuis kunt ophangen!

Landschappen: wat ziet dat er toch mooi uit

Ken jij ook dat gevoel dat je het meest mooie landschap ooit ziet en je er wel voor altijd kunt blijven kijken, maar op gegeven moment moet je gewoon door? Dan heb ik goed nieuws voor je: Walljar heeft in haar landschappen collectie wanddecoratie van de mooiste plekken ter wereld!

Onze landschappen
Walljar heeft muurversieringen van plekken als de Grand Canyon in de Amerikaanse staat Arizona, prachtige baaien en meren zoals Lake Bled, The cliffs of Dover en Ha Long Bay en nog veel meer. Ben jij hier ooit geweest of vind je dit er prachtig uitzien? Koop dan een van deze schitterende muurversieringen om je muur mee te decoreren!

Shop muurdecoratie!

Op zoek naar mooie muurdecoratieBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

+ Gratis verzending!

€6,99€4,99

Dictionary: Wat is het nou precies?

In de dictionary collectie kun je de woordenboek betekenissen van woorden terug vinden in abstracte kunst.
Je kunt heel de dag speculeren over wat de abstracte kunst nou is. Maar je kunt ook naar de woorden en inspirerende quotes van de filosofen kijken die onder de afbeelding staan. De quotes zijn leuk om in een gesprek te gooien. Hierdoor kom je erachter hoe mensen tegen bepaalde dingen zoals ‘’Altruism’’ aankijken en wat hun gevoel daarbij is.
Heerlijk om naar te kijken, dat is het zeker. Maar wat nog beter is, is er een voor jezelf bestellen! Ga dus nu naar Walljar’s dictionary collectie!

Motiverende teksten: quotes en spreuken voor in huis

Quotes zijn mega populair om in je huis op te hangen! Het inspireert jong maar ook oud. Niet alleen in huis zijn dit soort spreuken leuk om te hebben, want ook in kantoor zijn deze spreuken ideaal. 
Meestal zijn kantoren nogal leeg en kil wat de motivatie van werknemers kan beïnvloeden. Daarom is het een top-idee om motiverende wanddecoratieop te hangen! Het geeft je werknemers een inspiratie boost als ze even geen zin meer hebben en verbetert de sfeer. Bestel dus nu jouw quote om jouw muur te decoreren!

Muur decoreren
Muur decoreren

Muur decoreren: aan de slag!

Dus kom uit je luie stoel en bestel nu jouw muurdecoratie uit jouw favoriete categorie