Tips voor de ultieme moderne woonkamer!

Wij helpen je op weg met de juiste inrichting, kleuren en decoraties voor een moderne woonkamer.

De woonkamer is het visitekaartje van je woning en een plek waar je al je creativiteit in kwijt kunt bij de inrichting.  Je kunt een hele hoop kanten op qua stijl, deze veelzijdigheid is vrij uniek in huis en hier maken we maar al te graag gebruik van. Eén van de stijlen waar je voor kunt gaan is de moderne woonkamer. Wij hebben een aantal tips hoe jij een moderne woonkamer creëert!

Wat past er bij de moderne woonkamer?

Kenmerkend voor de moderne woonkamer is de rust die deze uitstraalt door middel van het gebruik van strakke lijnen. In deze stijl zie je vaak open ruimtes, design meubels, inbouwkasten en gladde vloeren terug. De kleuren die hierbij passen zijn neutrale tonen zoals grijs, zwart en wit, deze zorgen in samenwerking met de vormgeving van de meubels en de vloer voor een ontspannen sfeer.

Moderne woonkamer

Shop wanddecoratie voor een moderne woonkamer

Op zoek naar mooie wanddecoratie voor een moderne woonkamer? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Indeling van de moderne woonkamer

Bij een moderne woonkamer zijn de woorden ruimtelijkheid en openheid key voor het interieur. Bij deze stijl moet je eigenlijk groter denken dan alleen de woonkamer. Je creëert één grote ruimte waarin zowel de woonkamer, de keuken als de eetkamer in elkaar overlopen. 
Het gevoel van openheid wordt nog eens extra versterkt door samen te werken met het exterieur. Zorg met grote ramen en/of lichtkoepels voor veel natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin of het terras.

De vloer

Met de vloer in een moderne woonkamer kun je een hele hoop kanten op. Kies wel altijd voor een vloer die neutraal, glad en ruimtelijk is. In een moderne woonkamer gaat het om openheid, kies er dan ook voor om je vloer vanuit de woonkamer door te laten lopen in de keuken, eetkamer en gang. Kies bijvoorbeeld voor een betonvloer, deze zijn enorm populair in moderne woningen dankzij het robuuste- en naadloze karakter. Hiernaast is het ook enorm populair in een moderne woning om gebruik te maken van gietvloeren, deze zijn namelijk compleet te customizen naar jouw eigen smaak.

De muren

Je denkt er misschien niet altijd aan, maar ook met je muur kan je de woonkamer een moderne look geven. Je kunt je muur het beste een neutrale kleur geven zoals wit, zwart of grijs. Je kunt er ook voor kiezen om een accentmuur te maken om wat kleur in je woonkamer te krijgen. Verven is natuurlijk niet de enige mogelijkheid, zo kun je ook je muren afwerken met onbehandeld beton om een moderne woonkamer te creëren.

Shop wanddecoratie voor een moderne woonkamer

Op zoek naar mooie wanddecoratie voor een moderne woonkamerBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

Wanddecoratie voor een moderne woonkamer

Eén van de keys voor de moderne woonkamer is dat alles er strak uit hoort te zien. Dan kan je beter niet je muren volledig volhangen met te veel wanddecoratie. Wel kan je bijvoorbeeld één of twee grotere decoraties plaatsen waar de aandacht gelijk naar toe wordt gebracht wanneer je de woonkamer binnenloopt. Hierbij raden wij aan om wanddecoratie van plexiglas aan je muur te hangen aangezien dit het beste past in een moderne woonkamer. Past glas toch niet helemaal bij jouw woonkamer dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een canvas of poster. Wij hebben meerdere leuke wanddecoratie collecties uitgelicht die perfect passen in een moderne woonkamer. 
Abstracte kunstAbstracte kunst, je houdt ervan of je vind het niks, maar het past zeker perfect in jouw moderne woonkamer. De verwarring van abstracte kunst creëert een leuke tegenstelling met de strakke indeling van jouw woonkamer. Bekijk de abstracte collectie en kies jouw favorieten uit!
Line-artEen tweede kunstvorm die perfect past in jouw moderne woonkamer is minimalistische kunst. Het kenmerk van minimalistische kunst is dat er hierbij weinig in beeld wordt gebracht. Van deze kunstvorm hebben wij een brede collectie met leuke line art posters klaarstaan. Check nu hier onze collectie en vind jouw favoriete design.
Vintage kunstMet vintage kunst kun je een schitterend contrast creëren in jouw woonkamer en maak je deze speels en gezellig. Wij hebben twee prachtige collecties met vintage kunst. De eerste bestaat uit prints van vintage steden, hierin hebben we historische foto’s van de mooiste locaties uit nationale en internationale steden. Als tweede hebben we de collectie vintage voetbal. Als echte voetbalfan moet jij deze collectie echt eens bekijken. Check de voetbal collecties en vind de vintage kunst die jij aan jouw muur wilt hebben.

Moderne woonkamer
Moderne woonkamer
Moderne woonkamer

Haal onze collecties nu in huis!

Ben je op zoek naar meer collecties? Check dan de rest van onze webshop! Klik hier om al onze collecties te zien en haal je favoriete prints nu in huis om jouw moderne woonkamer mee te decoreren!