Op zoek naar gepersonaliseerde prints? Heb je een logo, afbeelding of eigen idee die je graag op een print wilt hebben? Daar hebben wij een oplossing voor! Bij Walljar maken wij op maat gemaakte prints die passen bij jouw omgeving. In drie simpele stappen heb jij jouw eigen design.

Kies jouw ontwerp

Voor diegene die op zoek is naar iets origineels aan de wand thuis of in de werkomgeving, heeft Walljar de optie om gepersonaliseerde prints te maken. Je kunt zelf kiezen of dit je favoriete familiefoto, je bedrijfslogo of misschien wel een inspirerende quote is. Hiermee geef jij weer kleur aan jouw muren! Gepersonaliseerd geprinte canvasdoeken/ plexiglas kunnen ook een mooi cadeau of relatiegeschenk zijn natuurlijk.
Weet je wat voor tekst je graag zou willen maar niet hoe dit ontworpen moet worden? Werk samen met ons aan jouw ideale uitkomst. Onze ontwerpers kunnen jouw idee uitwerken.

Kies je materiaal

Je kunt bij ons jouw print laten drukken op plexiglas, canvas of een poster. Plexiglas heeft geen frame: de prints worden direct op de achterkant van het plexiglas gedrukt. De plaat heeft een dikte van 3 millimeter (5 millimeter dik op aanvraag) met gepolijste randen. Het plaatmateriaal heeft een glanzende en gladde afwerking. Plexiglas is geschikt voor zowel binnen en buiten. Ga je liever voor een minder shiny look? Dan is het vertrouwde canvas een perfecte keuze: het is duurzaam, betaalbaar en bevat de kleur en textuur die je ervan verwacht.
Door de full colour bedrukking komen alle prints op canvas mooi tot uiting. Uiteraard wordt het doek verstevigd door middel van een houten frame van 4 cm dik. De full colour bedrukking wordt met latex aangebracht, dit zorgt voor een geurloze print. Daarnaast is het doek voorzien van een B1-certificaat. Dit houdt in dat het doek brandvertragend werkt. Ben je op zoek naar een poster? De posters van Walljar zullen je zeker helpen om een inspirerende omgeving te hebben! De prints zijn gedrukt op 240 grams satijn fotopapier, dit premium fotopapier geeft een matte uitstraling aan de print. Het ophangsysteem van de poster is een zwarte lijst (optioneel). De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen en geeft de print een moderne uitstraling. De fotolijst is zeer eenvoudig aan de muur te bevestigen, zo heb je jouw poster in een handomdraai aan de muur gekaderd.
Heb je interesse in gepersonaliseerde prints?

 Neem dan contact met ons op!