Sinterklaas cadeau

Sinterklaas is weer in het land! De tijd van heel veel pepernoten en chocoladeletters, het Sinterklaasjournaal en natuurlijk Sinterklaas cadeautjes is weer aangebroken. Toch blijft het elk jaar weer lastig: wat is nou het leukste Sinterklaas cadeau?

Want wat geef je iemand die alles al heeft? Inmiddels heeft iedereen al genoeg vrolijke sokken en koffiemokken. In deze blog geven wij inspiratie zodat jij jouw vrienden en familie het leukste en meest originele Sinterklaas cadeau geeft! Zo wordt het gegarandeerd een leuk Sinterklaasfeest. 

Tip! Kijk onderaan deze blog voor een cadeautje van ons voor jou!

1. Adventskalenders

We weten allemaal hoe leuk het is om een cadeau open te maken. Pakjesavond valt begin december en dan is ook net de adventskalender begonnen. Bij een adventskalender maak je niet één keer een cadeau open, maar is het de hele maand feest omdat je elke dag een vakje open mag maken! En toch blijft het een verrassing wat je die dag krijgt. Er zijn veel verschillende soorten adventskalenders, zoals: make-up adventskalenders, bier adventskalenders en speelgoed adventskalenders. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop!
Sinterklaas cadeau

2. Een abonnement

Geef iemand een abonnement cadeau. Dit kan een abonnement zijn van zijn/haar favoriete tijdschrift of krant, maar ook van een streaming service zoals Disney of Netflix. Zo kan iemand veel langer genieten van het door jou gegeven Sinterklaas cadeau!

3. Sportattributen

December is de maand van feest, waar ook heel veel lekker eten bij komt kijken. Die decemberkilo’s moeten er natuurlijk ook weer van af, het is daarom leuk om sportattributen als  Sinterklaas cadeau te doen! Denk aan bijvoorbeeld kettlebells, een springtouw, resistance banden of een hardloopband. Na al het gefeest zijn er geen excuses meer, er zal dan toch echt gesport moeten worden!
Sinterklaas cadeau

4. Een badjas

Een badjas staat symbool voor rust en ontspanning. Al helemaal in de drukke decembermaand is dat iets wat iedereen goed kan gebruiken, geef daarom een badjas als Sinterklaas cadeau! Tegenwoordig zijn er heel veel originele en te gekke badjassen, er is dus genoeg keus om iemand een bijzondere badjas cadeau te doen.

5. Verwen pakket

We krijgen het alleen maar drukker, het is daarom ook leuk om iemand een verwenpakket te geven. Dit kan je kant en klaar kopen, maar ook zelf samen stellen. Maak een mooi pakket met bijvoorbeeld een bruisbal, geurkaars, een maskertje, scrub en douchegel. Zo komt iemand helemaal tot rust door jouw Sinterklaas cadeau!
Sinterklaas cadeau

6. Een ervaring

Een leuk Sinterklaas cadeau hoeft niet per se een tastbaar product te zijn. Het kan ook een ervaring zijn. Creëer een nieuwe herinnering door samen wat leuks te gaan doen! Neem iemand bijvoorbeeld mee uit eten, ga samen bowlen, volg een leuke cursus of ga samen een weekendje weg. 

7. Spelletjes

Dit is nou nog eens een win-win situatie, geef een leuk spel cadeau! Tegenwoordig komen er steeds meer nieuwe en leuke spelletjes op de markt. Zo kunnen jullie buiten het Sinterklaasfeest om een gezellige tijd hebben met elkaar en genieten van het spel dat jij hebt gegeven!

8. Wanddecoratie

Geef iemand wanddecoratie cadeau! Geef een mooi ingelijste poster zodat iemand zijn/haar thuis een make over kan geven. December is ook de maand van lekker thuis zijn en genieten van het huis, deze posters geven ieder huis weer dat huiselijke gevoel. Dat is nog eens een leuk Sinterklaas cadeau!
Sinterklaas cadeau

Een cadeautje van ons voor jou!

Omdat pakjesavond er weer aankomt delen wij weer korting uit! Gebruik de code 'SINTERKLAAS' voor maar liefst 20% extra korting op alle wanddecoratie uit onze webshop, zo heb je in totaal 50% korting op alle producten! Profiteer van de korting en zoek wanddecoratie om cadeau te doen tot 5 december! 

Tips & tricks