Foto Den Haag

Scheveningen is één van de grootste trekpleisters van Nederland. In Scheveningen is voor iedereen wat te doen en wordt daarom jaarlijks door miljoenen mensen bezocht.  Een Scheveningen poster van het bekendste strand van Nederland is dus zeker een must have. 

Een dagje Scheveningen 

Voor de foodies is er de prachtige boulevard waar je heerlijk kunt eten en drinken. Voor de zonliefhebbers is er het strand waar je urenlang heerlijk kunt zonnen. Voor de sportievelingen zijn er de strand -en wateractiviteiten zoals beachvolleyballen en surfen. En als klap op de vuurpijl zijn er ook nog de Pier en het Kurhaus als prachtige sightseeings.

Genieten in de stralende zon

Als je in de zomer lekker van de zon wilt genieten is er bijna geen betere plek dan het strand van Scheveningen. Je kunt hier een bedje huren en urenlang in de zon liggen om te bruinen. Wanneer je even wat verkoeling nodig hebt kun je een duik nemen in de verkoelende Noordzee. 

Het strand en de zee van Scheveningen zijn echt super clean. Je hebt er nooit last van rommel of een vervuild strand. Scheveningen heeft namelijk ten aanzien van hun schoonheid en veiligheid op het strand een onderscheiding gekregen in de vorm van een blauwe vlag. Dit is het internationale teken voor stranden die een veilig en schoon strand hebben. 

Beachvolleyballen en surfen in de stralende zon

Ben jij echt sportief? Dan is beachvolley of surfen op het strand van Scheveningen echt iets voor jou! Je kunt er surflessen krijgen en je surf kunsten laten zien. Scheveningen heeft namelijk fantastische surf faciliteiten met surfscholen. Deze faciliteiten beschikken zelfs over een kunstmatig rif dat golven kan produceren. Hartstikke leuk om een keer te proberen natuurlijk!

Op het strand van Scheveningen bevindt zich het The Hague Beach Stadium. Hier worden regelmatig beachsoccer -en volleybal wedstrijden gehouden. Deze kan je gratis bezoeken. Neem dus zeker een kijkje! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een balletje te slaan of trappen. Het is maar net wat je zelf leuk vindt! Kom je tijdens het doen van deze leuke bezigheden een leuke plek in Den Haag tegen? Bestel er dan een Scheveningen poster in onze webshop!

Scheveningen poster van de sightseeings

Hou je van een mooi uitzicht en lekker relaxen? Dan zijn de sightseeings in Den Haag jouw ding! Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijk drankje doen op de uitgestrekte boulevard van Den Haag onder de brandende zon.

Je kunt er ook voor kiezen om de zonsondergang te zien op de mooiste Pier van Nederland. Je kunt hier heerlijk over het water staren naar de zon die langzaam onder de horizon verdwijnt. Deze Pier is ook als Scheveningen poster in onze webshop te verkrijgen.

Foto van Den Haag

Dan is er ook nog het prachtige Kurhaus hotel. Dit is by far het mooiste hotel in Den Haag. Met haar imponerende koepel valt dit hotel meteen op aan de kust van Scheveningen. In dit 5 sterren hotel kun je heerlijk overnachten in de neorenaissance stijl. De binnenkant van het hotel is hier namelijk volledig op ingericht. Wil je nou een Scheveningen poster van deze prachtige sightseeing? Koop deze dan in onze webshop!

Koop nu jouw foto Scheveningen poster!

Vind nu jouw Scheveningen poster in onze webshop!

Collecties