leuke woonwinkels

Je hebt behoefte aan een nieuw interieur of wilt een aantal leuke accessoires aanschaffen voor jouw huis. Maar waar doe je dat? Tegenwoordig zijn er heel veel woonwinkels die een groot aanbod hebben waardoor we door de bomen het bos niet meer zien. Niet getreurd, in deze blog lees je alles over leuke woonwinkels in Nederland!

Leuke woonwinkels online

Mocht je nu geen zin hebben om de hele dag in een woonboulevard rond te lopen om allemaal woonwinkels te bezoeken, dan zijn online woonwinkels echt wat voor jou. Terwijl je comfortabel op de bank of een stoel zit kan je lekker door alle meubels en woonaccessoires heen scrollen! Dat zijn nog eens leuke woonwinkels

FonQ

Fonq is benoemd tot de beste webwinkel van 2021 in de categorie wonen in Nederland en België. Het is een fijne en overzichtelijke website waar je alles voor jouw interieur kan vinden. Daarnaast is er ook heel veel keuzehulp en inspiratie te vinden op de website. Een deel van ons assortiment kun je hier op de website van FonQ vinden!
leuke woonwinkels

VTwonen

Naast de webshop heeft VTwonen ook een eigen televisieprogramma genaamd ‘Weer verliefd op je huis’ en een woonmagazine wat ze maandelijks uitbrengen. Op de website is veel inspiratie te vinden voor elke ruimte van het huis en de tuin. VTwonen verkoop niet alleen hun eigen wooncollecties, maar ook andere merken. Klik hier om de collectie van Walljar op de website van VTwonen te vinden!

Naduvi

Naduvi is een online outletwinkel voor interieurartikelen van diverse topmerken.  Wat jouw woonstijl ook is, iedereen kan hier terecht voor jouw droom meubels en accessoires. En dat ook nog met korting! Naast meubels, verlichting, decoratie en planten, is onze collectie ook te vinden op de website!

Flinders

Als je op zoek bent naar designmeubels en woonaccessoires ben je bij Flinders op het juiste adres! Of je zoekt naar een originele bank of een persoonlijke woonaccessoire, met ruim 36.000 designproducten weet jij jouw interieur een unieke twist te geven. 
leuke woonwinkels

Goossens

Goossens is een woonwinkel met een ruim aanbod in woon- en slaapkamer meubels. Op de overzichtelijke website vind je heel snel jouw nieuwe bank, boxspring, lamp of bijzettafel. En wil je het product toch liever in het echt zien in plaats van het online bestellen? Dat is geen probleem, Goossens heeft namelijk 21 fysieke woonwinkels, verspreid over heel Nederland!

Fysieke woonwinkels

Online shoppen is makkelijk en overzichtelijk, toch is het ook fijn om een product echt te zien voordat je het koopt. Dit zijn fysieke leuke woonwinkels!

Loods5

Loods5 heeft meerdere vestigingen verspreid over Nederland die minimaal 15.000 m2 groot zijn. Om alles te bewonderen ben je zo een dag verder door de grote hoeveelheid keus aan meubels en woonaccessoires. Wat jouw woonstijl dus ook is, bij Loods5 vind jij in ieder geval wat je zoekt. 
leuke woonwinkels

Kwantum

Als je wat meer op de prijs let is Kwantum ideaal. Naast de betaalbare meubels en woonaccessoires verkoopt Kwantum ook verf, behang, verlichting, vloer, gordijnen en raamdecoratie. Je hoeft niet ver te reizen om de Kwantum een bezoekje te brengen, in Nederland zijn er namelijk ruim 100 fysieke winkels! Daarnaast heeft Kwantum ook een goede webshop waar je jouw favoriete producten kan bestellen.
leuke woonwinkels

Karwei

Je zou het in eerste instantie misschien niet zeggen, maar Karwei heeft ook een uitgebreid assortiment vol met de leukste meubels en woonaccessoires die inspelen op de trend van nu! En wil je daarnaast ook nog verven of klusbenodigdheden halen? Super handig, dat kan hier ook gewoon. 

Shoppen in leuke woonwinkels!

Leuke woonwinkels zijn zowel fysiek als online te vinden. Ga snel naar de online woonwinkels Fonq, VTwonen en Naduvi om onze collectie te shoppen of ga naar onze eigen webshop!

Tips & tricks