Gele wanddecoratie

In Nederland is het vaak grauw en ongezellig weer, wat ook invloed kan hebben op ons humeur. Breng daarom het zonnetje in huis met de gele wanddecoratie van Walljar! De hele wand krijgt hier direct een warme uitstraling van en je wordt er zelf ook vrolijk van. In deze blog lees je alles over onze gele wanddecoratie!

Geel staat voor positiviteit!

De kleur geel staat symbool voor warmte, geluk, vreugde en gezelligheid. Ofwel heel veel positiviteit! Dat wil je natuurlijk in huis hebben, en dat begint bij onze wanddecoratie. Hier lees je daarom geschikte gele wanddecoratie voor jouw huis:

1. De nieuwe trend: gele muurcirkels

Bij Walljar hebben wij een uitgebreide collectie aan muurcirkels. Deze nieuwe trend zie je steeds vaker bij verschillende interieurs voorbij komen doordat het een nieuwe en vooral originele draai aan elk interieur geeft! Zo brengt deze Larkspur III van William Morris in de ronde vorm wel heel letterlijk het zonnetje in huis. 

Must read: alles over deze trend lees je in de blog over ronde wanddecoratie!

Gele wanddecoratie

2. Vakantie aan jouw wand!

Je zit op het strand. Je ziet de golven van de zee, een aantal palmbomen en de zon zakt langzaam onder. Dit klinkt als een heerlijke vakantie, maar je kan het gewoon aan jouw wand hebben hangen! Zo neemt de Brejo Grande, Brazilië wanddecoratie je helemaal mee naar dit prachtige strand met de zonsondergang. Ideale gele wanddecoratie dus!

Gele wanddecoratie

3. Palmbomen voor de tropische sferen

Breng de tropische sferen in huis met wanddecoratie met palmbomen erop! Zo zie je bij de Silhouet Palmbomen poster de mooie contouren van de palmboom met de bladeren en een prachtig gekleurde lucht. 

Gele wanddecoratie

4. In één keer klaar met de bundel

Je bent in één keer klaar met een bundel! Deze Grey Tones Mountains bundel bestaat uit een drieluik schilderij met gele en grijze tinten. Hier is op een abstracte manier een landschap te zien. 

Gele wanddecoratie

5. Fleurige bloem

Zoek jij artistieke gele wanddecoratie voor aan jouw muur? Dan is de Close-up Gele Bloem perfect voor jou! Door de zwarte achtergrond ligt de focus helemaal op de gele bladeren. Zo komt de bloem goed tot zijn recht!

Gele wanddecoratie

6. Gustav Klimt aan de wand

De symbolistische kunstenaar Gustav Klimt heeft meerdere succesvolle gele wanddecoratie gemaakt. Zo is het Portret Van Adèle Bloch-Bauer I door de goudtinten een kunstwerk wat een echte eyecatcher is in elk huis. 

Gele wanddecoratie

7. Kunstzinnige zonnebloemen

Een kunstwerk wat wij allemaal wel kennen is Zonnebloemen van Vincent van Gogh. Zo hang je niet alleen gele wanddecoratie aan de wand, maar ook een kunstwerk en boeket zonnebloemen tegelijkertijd!

Gele wanddecoratie

8. Inspirerende quote voor extra motivatie

Hang een inspirerende quote aan jouw muur als gele wanddecoratie! Zo is de Live In The Moment wanddecoratie een motiverende poster. Door de gele achtergrond wordt je niet alleen vrolijk, maar realiseer jij je ook dat je echt moet genieten door in het moment te leven. 

Gele wanddecoratie

9. Breng de woestijn in huis

Op de achtergrond zie je een strakke blauwe lucht, op de voorgrond de woestijn. Met de Desert Blue Sky poster breng jij het woestijn in huis als gele wanddecoratie! Die oosterse sferen wil je natuurlijk aan de wand hebben hangen.

Gele wanddecoratie

10. Geef jouw keuken een nieuwe uitstraling

Gele wanddecoratie wil je natuurlijk ook in de keuken hebben hangen! Dat doe je door jouw favoriete gele fruitstuk uit te kiezen. Hang bijvoorbeeld deze Peeled Banana op, je krijgt hierdoor meteen zin in een banaan. Of bij de Sliced Lemons worden citroenen op een artistieke manier weergegeven. 

Tip: creëer de Fotowand Lemons voor een verfrissende en gezellige fotowand!
Gele wanddecoratie

Hang nu de gele wanddecoratie aan jouw wand!

Of je kiest voor gele muurcirkels, vakantie posters, bloem posters of keuken posters: bij Walljar hebben wij een uitgebreid assortiment aan gele wanddecoratie! Kies jouw favoriete poster en hang het aan je muur. Zo wordt je gegarandeerd weer vrolijk!

Collecties