Creëer de look: Fotowand Feyenoord - Walljar

Zie jij het ook al voor je, zo’n prachtig Feyenoord schilderij aan de muur? Een schilderij van De Kuip, één van de spelmomenten of een vintage schilderij van één van de klassiekers? Kijk mee naar de vetste momenten uit de voetbalhistorie in deze fotowand.

De designs in deze fotowand

De Feyenoord schilderijen die in deze fotowand terugkomen kun je hieronder vinden zodat deze makkelijk zijn terug te vinden:

De Kuip schilderij

Natuurlijk hebben wij een aantal prachtige designs van De Kuip in ons assortiment. Hieronder kun je de Kuip in 1937 zien zonder enige gebouwen omringd. Zo begon het allemaal! Daarnaast hebben wij ook een grafisch design van De Kuip die te verkrijgen is in de kleuren grijs, blauwe, groen en oranje. Vet voor op kantoor!

Feyenoord supporters '70 IIII

De Klassieker

In deze fotowand zal je twee Feyenoord schilderijen terugvinden waarin de Klassieker werd gespeeld. Deze spelmomenten werden vastgelegd in dezelfde wedstrijd in 1979 waarin Feyenoord Ajax met 4-0 versloeg. Nice!

Feyenoord supporters '70 IIII

De kampioenswedstrijd van 1961

Natuurlijk konden wij deze wedstrijd niet missen in de collectie. Het was de eerste keer dat Feyenoord de landstitel verkreeg sinds de oprichting van de Eredivisie. Deze oprichting was in 1956. Je ziet de juichende supporters met spandoeken op dit Feyenoord schilderij.

Feyenoord supporters '70 IIII

Juichende fans

Naast de traditionele Feyenoord schilderijen van De Kuip, bieden wij ook veel memorabele momenten van de fans aan. Zo zie je de juichende fans in de wedstrijd van Feyenoord - ADO Den haag '62 II. Hoe vet!

Feyenoord supporters '70 IIII

Feyenoord schilderij collectie

Naast de schilderijen in deze fotowand, hebben wij nog veel meer Feyenoord schilderijen. Zo ook deze: 6 mei 1970, de dag waarop Feyenoord als eerste Nederlandse voetbalclub de Europa Cup 1 won! Dit moment wil je toch aan de muur hebben hangen?! Wij hebben verschillende vintage foto’s van dit moment in onze collectie. Hieronder zie je het Feyenoord schilderij van ‘’Feyenoord supporters '70 IIII’’

Feyenoord supporters '70 IIII

Zwart wit fotowand

Deze Feyenoord fotowand zal zowel in huis als kantoor een vette toevoeging zijn. Dit komt mede door het vintage effect van de zwart wit foto’s. Daarnaast zijn de voetbalfoto's ook goed te combineren met andere Rotterdam foto’s zoals Rotterdam Centraal of de Erasmusbrug. Bekijk de Rotterdam collectie nu!

Bestel het Feyenoord schilderij wat bij jou de mooiste herinneringen omhoog brengt!

Ontdek de voetbal collectie en zoek het design uit wat voor jou de mooiste herinnering was. Alle designs zijn te verkrijgen als ingelijste poster, poster, canvas schilderij en plexiglas schilderij.
Fotowanden