Mancave inrichten: de beste ideeën - Walljar

Een mancave inrichten staat hoog aangeschreven op het droomlijstje van elke man. Ga je dit project eindelijk aan en ben je op zoek naar wat mancave ideeën of inspiratie? Wij hebben tips die je zullen helpen bij het realiseren van jouw plannen. Lees vooral verder! 

Interieur stijl 

De mancave inrichten begint natuurlijk met het meubilair. Moeite met kiezen van een interieur stijl? Probeer meubels van metaal en hout! Een industriële uitstraling past heel goed in een mancave en geeft een mannelijke sfeer. 

Voeg een bar toe 

Een ding dat niet kan missen in een mancave is een bar. Zorg dus voor een bar met een aantal krukken en voeg er natuurlijk een koelkast aan toe om de drankjes koud te houden. Zo voorkom je wandelingen naar de keuken en heb je altijd koude pils in de buurt liggen!

Mancave inrichten met een groot scherm

Belangrijk bij de mancave inrichten is dat er een tv aanwezig is. Hoe ga je anders sportwedstrijden bekijken… toch niet via een laptopscherm? Zoek een scherm van het juiste formaat of gebruik een projector! Houd er wel rekening mee dat het scherm in verhouding is met de zitplaatsen, zodat je vanaf waar je zit de pixels kan waarderen. Ben jij nou een echte fan van een voetbalclub? Kijk dan in onze voetbal collectie of er een mooi schilderij voor jou bij zit die jouw mancave echt af maakt.
Mancave schilderij

Een centraal spelletjes tafel

Een droom van elke man, maar zeker niet het belangrijkste om in een mancave te hebben. Mocht je toch het geld ervoor over hebben, dan is het toevoegen van een spelletjestafel een geweldig element. Neem bijvoorbeeld pool, tafelvoetbal of poker: het maakt je mancave echt af!  

Mancave inrichten met wanddecoratie

Hartstikke fijn wanneer alle benodigdheden er staan, maar een mancave inrichten zonder sfeer is het simpelweg gewoon nog nét niet. De makkelijkste optie is om wat wandversieringen toe te voegen! Voor echte mancave posters kun je onze motivatie collectie bekijken, deze posters zullen de sfeer geven die je mist. 
Mancave schilderij

Ken je iemand die mancave ideeën kan gebruiken?

Deel onze tips met een ander! Op zoek naar meer decoratie voor in de mancave? Ontdek al onze collecties!

Ruimtes