Asbtract landschap

Maak kennis met een abstract landschap fotowand welke wordt gecreëerd door de overeenkomstige kleuren in de drie unieke posters. Deze fotowand straalt rust uit en zal perfect staan in een slaapkamer. Kijk mee hoe deze fotowand tot stand is gekomen!

Het kleurenpalet

Zacht roze, bruintinten, oranje accenten en lichte blauwtinten. Met dit nude kleurenpalet zit je altijd goed! Deze kleuren geven een rustgevend gevoel in elke ruimte. Ze zijn op het eerste gezicht onopvallende maar wanneer je meerdere nude tinten met elkaar combineert, wordt het een mooi rustig geheel. Door de warme kleuren als roze, bruin en oranje te combineren met koele blauw kleuren creëer je een vrouwelijke en chique slaapkamer.

De designs in de fotowand: Abstract Landschap

In deze fotowand is gebruik gemaakt van abstracte posters die samen een abstract landschap vormen. De volgende posters en formaten zie je terug in de fotowand boven het bed:

Abstract landschap: desert waters

Deze fotowand bestaat volledig uit abstracte posters, één van onze favorieten is dan ook’‘’Desert waters’’.  Op dit design zie je de blauwe wateren, warme zandduinen en een zonnige lucht. Dit design zal meteen een knusse sfeer geven aan jouw slaapkamer.

Abstract landschap

Abstract landschap: paper mountains

Op dit design is gebruik gemaakt van een rond landschap gemaakt van papier tegen een nude achtergrond, ook wel: ‘’Paper mountains’’. Dit design sluit perfect aan bij de andere abstracte posters door het nude kleurenpalet wat in alle drie de designs gebruikt wordt.

Abstract landschap

Desert Day

Eén van onze bestsellers: ‘’Desert Day’’ zit ook in deze fotowand. In de abstracte poster collectie zal je veel designs tegenkomen die een abstract landschap vormgeven. Deze zijn ideaal voor in de slaapkamer omdat ze een rustgevend gevoel geven!

Abstract landschap

Final touches

Om deze look helemaal af te maken, kun je verschillende accessoires toevoegen in de slaapkamer. Zo staan rotan of rieten lampen, manden en stoelen perfect bij deze fotowand. Daarnaast zal een wit dekbed jouw slaapkamer nog rustgevender doen ogen. Kaarsen en een leuk plantje maken dit interieur helemaal af!

Koop één van de abstract landschap posters of de gehele fotowand als geheel

Op deze pagina kun je gemakkelijk de posters in deze fotowand bestellen in jouw voorkeur maten en materialen. Zo kun je kiezen uit (ingelijste) posters, canvas schilderijen en plexiglas schilderijen.

CollectiesFotowanden