Retailers & Resellers

Partner met Walljar voor unieke inkoopmogelijkheden

Welkom bij Walljar, waar wij unieke, op maat gemaakte decoratiekunst bieden voor elke omgeving. Of u nu een retailer bent die zoekt naar onderscheidende producten voor uw winkel, of een reseller die unieke items wil aanbieden, wij hebben flexibele en voordelige opties voor u. Ontdek de voordelen van samenwerken met Walljar en verrijk uw assortiment met onze unieke ontwerpen.

White label oplossingen

Bij Walljar begrijpen we het belang van merkidentiteit. Daarom bieden wij white label-oplossingen aan, waarbij u onze producten onder uw eigen merknaam kunt verkopen. Dit stelt u in staat om uw merkverhaal te versterken en een uniek productaanbod te bieden aan uw klanten.

Eigen ontworpen designlijn

Uw creativiteit kent geen grenzen bij Walljar. Met onze eigen ontworpen designlijn kunt u samen met ons team unieke producten creëren die perfect passen bij uw merk en klanten. Van materiaalkeuze tot ontwerp, alles is mogelijk. Uw visie, onze expertise – samen creëren we kunstwerken die spreken.


Inkoopvoordeel

Als partner van Walljar profiteert u van aantrekkelijke inkoopvoordelen. Wij bieden concurrerende prijzen en staffelkortingen, waardoor het voor u nog aantrekkelijker wordt om onze producten in uw assortiment op te nemen. Meer inkoop, meer voordeel!

Dropshipping mogelijkheden

Voor resellers die de voorraad en logistiek willen minimaliseren, biedt Walljar een naadloze dropshipping service. U verkoopt, wij leveren. Geen voorraadrisico, geen logistieke zorgen, maar wel een volledig assortiment van Walljar-producten tot uw beschikking.


Shop-in-shop concept

Creëer een unieke winkelervaring met ons shop-in-shop concept. Hiermee kunt u een speciale Walljar-sectie in uw winkel inrichten, waar klanten onze volledige collectie kunnen ervaren en bestellen. Wij ondersteunen u met marketingmateriaal en productinformatie om de verkoop te maximaliseren.

Bent u klaar om uw assortiment te verrijken met de unieke producten van Walljar? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we een succesvolle samenwerking opbouwen die zowel uw merk als uw klanten zal verrijken.

Adres

Scheepmakershaven 29a,

3011 VA Rotterdam,

Nederland


Contact

info@walljar.com

+3110-2613977


Meer zien?

Volg ons dan op Pinterest, Instagram, Facebook en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie!