Kantoor inrichten

Maak jouw kantoor uniek 

met designs op maat

Bezig met het kantoor inrichten? Op kantoor is kunst een bron van inspiratie, motivatie en creativiteit. Zowel voor personeel als bezoekers heeft kunst een positieve werking. Beelden, vormen en kleuren zenden namelijk prikkels naar je hersenen die vervolgens je stemming en gedrag beïnvloeden! Met de kantoor wanddecoratie van Walljar zorg jij ervoor dat de werksfeer flink wordt verbeterd. 

Custom designs

Kantoor wanddecoratie is het meest uniek wanneer jouw eigen ontwerp aan de wand hangt. Denk aan een bedrijfslogo, een foto van het team of een ander design dat laat zien waar jouw bedrijf voor staat. 
Naast zelf een ontwerp insturen, is het ook mogelijk om jouw idee te bespreken met ons design team. Onze designers denken graag met jou mee en kunnen jou ondersteunen bij de vormgeving van het idee. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en wij zorgen voor de perfecte op maat gemaakte kantoor wanddecoratie! 

Kantoor inrichten

Collectie designs

Naast custom designs hebben wij ook een ruim assortiment voor jou klaarliggen die perfect past in kantoorruimtes. Van motivatie posters om de motivatie onder werknemers op te krikken, tot aan prachtige fotografische of typografische kunst. Je kunt voor kleurrijk en vrolijk gaan, of juist voor rustgevend en kalm. De opties zijn eindeloos: een kantoor inrichten is nog nooit zo leuk geweest! Ontdek hierons gehele assortiment kantoor decoratie. 

Logo aan de muur

Jouw logo in jouw gewenste formaat in 3D aan de muur? Ook dit is mogelijk! Een logo aan de muur ziet er niet alleen onwijs tof uit, het blijft ook bij mensen hangen. Zo maak je gelijk een goede eerste indruk wanneer mensen jouw kantoor instappen en straal je duidelijk uit waar jouw bedrijf voor staat. Kies uit Plexiglas, Forex, Dibond, Dibond Butler Finish of Re-board. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op! 

Kantoor inrichten met wanddecoratie

Op zoek naar mooie kantoor wanddecoratieBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

De opties zijn eindeloos 

Zoals we graag zeggen: jouw muren, jouw regels. Maak er wat unieks van! De opties zijn eindeloos. Niemand werkt met plezier in een kale en kille ruimte zonder dat er een prettige sfeer hangt. Met kantoor wanddecoratie tover je jouw kantoor om in een fijne en gezellige ruimte.

Kantoor inrichten
Kantoor inrichten

Maatwerk: voor elke ruimte een oplossing

Van formaat en designs naar wens tot een keuze uit verschillende materialen. Wij maken van jouw wensen werkelijkheid. Of je nou een klein schilderij wilt, een gehele muur, behang, textielwanden of muurcirkels. Voor het kantoor inrichten met wanddecoratie ben je bij Walljar aan het juiste adres.

Steden collecties: ideaal voor op kantoor!

Neem contact met ons op over jouw business project!

Contactpersoon: Bekir Akin

E-mailadres: info@walljar.com

Telefoonnummer: +3110-2613977

Naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:

Kantoor inrichten
Kantoor inrichten

Maak je kantoor compleet!

Wanddecoratie is onmisbaar in een kantoor. Van het bevorderen van de productiviteit tot een fijne plek voor het ontvangen van klanten: met de posters en schilderijen van Walljar zorg je voor de juiste sfeer op kantoor. Koop nu jouw unieke kantoor wanddecoratie!