Wanddecoratie voor iedere zakelijke ruimte

Kan jouw kantoor wel wat extra inspiratie en indrukwekkende wanddecoratie gebruiken? Walljar biedt een breed assortiment aan diverse collecties aan, met een paar specifieke collecties die motiverend en activerend werken: ideaal voor op kantoor dus! 

Alle kantoorruimtes

Kantoor

Kantoor wanddecoratie

Thuiskantoor


Kantoor wanddecoratie

Wanddecoratie voor een ruimte thuis?

In huis maak je elke kamer en ruimte het liefst zo mooi mogelijk. Wanddecoratie is een enorme toevoeging in huis, waarbij je veel kanten op kan met het ontwerp, de formatie en de plek van de wanddecoratie. Voor alle verschillende ruimtes zijn er passende collecties te vinden bij Walljar! Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder om alle ruimtes in huis te bekijken.

Kies uit verschillende materialen

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende opties voor materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.
Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzend gladde afwerking.
Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting.
Met posters creëer je een matte uitstraling en hangen strak op de wand wanneer je deze laat inlijsten.

Kantoor wanddecoratie
Kantoor wanddecoratie

Meer inspiratie?

Bekijk onze blog voor meer wanddecoratie inspiratie!