Koop nu jouw favoriete kunst posters!

Decoreer jouw muren met onze uitgebreide collecties posters!

Koop nu jouw favoriete kunst posters!

Kunst posters, je ziet ze dagelijks. In de vorm van reclames tot aan posters die evenementen of cursussen aankondigen. Er kan van alles op een kunst poster staan en ze kunnen voor verschillende doeleindes gebruikt worden. Maar heb je wel eens aan muurdecoratie gedacht? Bij Walljar kun je de allerbeste kunst posters bestellen om verschillende ruimtes mee te decoreren!

Wil jij wat sfeer creëren en de leegte in huis of kantoor opvullen? Walljar helpt je hierbij! Je kunt bij ons prachtige collecties aan posters shoppen die een perfecte aanvulling zullen zijn aan jouw interieur.

Kunst posters
Kunst posters

Kunst posters: De 3 kwaliteitsfactoren

Walljar biedt je uiteraard de beste kwaliteit kunst posters aan. Met onze 240 grams satijn fotopapier waar wij onze prints op drukken zijn wij de beste in ons vak. Dit satijn fotopapier geeft de print een matte uitstraling: ideaal als je voor een minder shiny look wilt gaan! Dit zijn de 3 kwaliteitsfactoren van onze posters:

1. Gewicht muurpostersDe kwaliteit van het fotopapier hangt vaak af van het gewicht van het papier. Des te zwaarder het papier des te beter de kwaliteit. Ter vergelijking, een standaard fotopapier is tussen de 160-170 gram. Een kwalitatief hoogwaardig fotopapier weegt tussen de 200 en 250 gram. Het satijn fotopapier dat wij leveren weegt 240 gram en valt dus onder de hoogste kwaliteit fotopapier die er is!

2. Omvang muurposterHet gewicht van het fotopapier zegt wat over de dikte van het fotopapier. Wanneer het fotopapier zwaar is dan is het papier ook meestal dik. Ik hoor je al denken, wat maakt dikte nou uit? Best veel! Hoe dikker het fotopapier, hoe minder snel de kunst posters zullen gaan krullen bij de productie. Bovendien zullen er minder snel kreukels in de kunst posters ontstaan wanneer je deze ophangt.

3. Fotopapier muurposters

Satijn FotopapierNaast het gewicht is er nog factor die de kwaliteit van onze kunst posters naar voren laat komen: satijn fotopapier. Satijn papier is een fotopapier dat een gematigde glansgraad heeft, wat betekent dat het een beetje tussen glanzend en mat in zit. Het kan deels iets meer de glanzende kant of de matte kant opvallen. Walljar heeft gekozen voor een iets meer matte uitvoering van het satijn fotopapier. Aangezien we al meerdere glanzende materialen hebben, zoals onze plexiglas schilderijen, kunnen we je dus met matte posters meer opties aanbieden!

Glans vs MatWalljar heeft voor een niet volledig matte uitvoering gekozen omdat hier vaak oneffenheden worden verdoezeld door fabrikanten. Hiermee laten wij zien dat wij een topkwaliteit leveren en het beste voor onze klanten willen!

Kunst posters

Onze collectie kunst posters laten jouw muren stralen 

Op zoek naar mooie kunst posters voor aan de muur? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Kunst posters: de product eigenschappen

Wil je toch wat meer informatie over onze posters hebben voordat je besluit er een te kopen? In dat geval hebben we een overzichtelijk schema met de product eigenschappen van onze kunst posters voor je gemaakt. Zo kun je snel en gemakkelijk zien wat voor product Walljar levert.

Kunst posters

Ingelijste posters

Kunst posters hebben in tegenstelling tot plexiglas en canvas als enige de optie om ingelijst te worden. Walljar geeft je hiermee dus een extra optie om uit te kiezen.

Ingelijste posters zien er netjes uit en hangen strak aan de wand! Wil je dus een mooie lijst om je poster heen? Vink dan bij aankoop ingelijste posters aan!

Maak nu jouw eigen ontwerp!

Er is natuurlijk ook nog de optie om een eigen ontwerp in te dienen. Heb jij nou een super leuke foto die je echt wilt laten inlijsten op een poster? Klik dan op; eigen posters ontwerpen.

We hebben al vele klanten mogen helpen die hun foto bij ons hebben laten drukken. Hier zijn mooie posters uitgekomen waar onze klanten blij mee waren en waar wij trots op zijn. Wacht dus niet langer en stuur jouw foto in!

Onze collectie kunst posters laten jouw muren stralen 

Op zoek naar mooie kunst posters voor aan de muurBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

Prijs kunst posters