Shop unieke typografische posters!

Typografische posters zijn unieke wanddecoraties met letters, woorden of quotes

Typografische posters

Typografische posters zijn moderne wanddecoraties met letters, woorden of quotes. Je kan hiermee op een originele en unieke manier je interieur decoreren! Walljar heeft een collectie uitgebracht met minimalistische posters op een typografische manier.

Als je ook een beetje van filosoferen houdt dan is dit echt een collectie voor jou… Benieuwd? Lees gauw verder!


Typografische posters
Typografische posters

Dictionary collectie 

In onze dictionary collectie vind je typografische posters in woordenboek stijl. Op elke print vind je een term uit de filosofie met een minimalistische design. Is filosofie iets wat jou interesseert? Wellicht staan er termen tussen die heel goed bij jou passen wat je eigenlijk nooit eerder hebt beseft! Lees verder voor een korte rondleiding door de wereld van filosofie, of shop meteen de collectie!

Typografische posters

Shop typografische posters 

Op zoek naar mooie typografische posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Een aantal typografische posters uitgelicht

HumanismHumanisme benadrukt het belang van menselijke waarden en waardigheid. Humanisten geloven erin dat mensen problemen kunnen oplossen door gebruik te maken van wetenschap. In plaats van naar religieuze tradities te kijken, richt het humanisme zich op het helpen van mensen om goed te leven, persoonlijke groei te bereiken en de wereld een betere plek te maken.

Kun jij je vinden in het humanisme? Wellicht is de typografische poster humanism binnen de dictionary collectie wat voor jou!
MysticismHet woord mystiek komt van het Griekse woord mystes. Het betekent het nastreven of bereiken van persoonlijke gemeenschap met of verbinding met God (of een andere vorm van de goddelijke of ultieme waarheid). Iemand die met succes een dergelijke gemeenschap nastreeft en krijgt, kan een mysticus worden genoemd.
Mystiek betreft het hartstochtelijk streven naar een persoonlijke vereniging van de ziel met God. Is mystiek ook zo belangrijk voor jou en kan jij je hierin vinden? Dan is een typografische poster met mysticism wat voor jou!

EclecticismEclecticisme staat voor het combineren van verschillende kenmerken van kunststromingen of bouwstijlen tot een geheel. Dit gaat terug tot in de klassieke oudheid waar Griekse, Romeinse en Oosterse culturen samen smolten. Tegenwoordig is het een trend dat op verschillende plekken wordt toegepast. Bijvoorbeeld in het interieur: het is geweldig om te zien hoe verschillende, oude stijlen samen worden gevoegd!

Vind jij eclectisme ook interessant en iets dat echt bij jou past? Dan is een typografische poster met het woord eclecticism wellicht jouw ding!

Typografische posters
Typografische posters
Typografische posters

Syncretism

Wanneer mensen met elkaar in contact komen, dan worden ze door elkaar beïnvloed. Mensen nemen veel van elkaar over. Dit gebeurt ook zo met culturen en religies! Uitvindingen, verhalen en gebruiken worden bewust of onbewust van elkaar overgenomen en smelten samen. Dit wordt ook wel syncretisme genoemd!
Het begrip syncretisme werd voor het eerst gebruikt door de Griekse geschiedschrijver en filosoof Plutarchus, rond 46-120 na Christus. Syncretisme kan staan voor religies die naar elkaar toegroeien of gecombineerd worden, maar ook politieke systemen en ideologieën kunnen syncretisch zijn. 
Shop hier een typografische poster met syncretisme!

Altruism 

Zet jij het gevoel en belangen van een ander ook vaak voorop? Wil je het beste voor een ander en ben jij echt een gever? Dan past de term altruïsme bij jou. 

Altruïsme staat voor het handelen uit zorg voor het welzijn van een ander. Dit kan zijn omdat je er bijvoorbeeld erkenning of een beloning voor terug verwacht, maar ook zonder dit voelt een mens zich na het helpen van een ander zich gelukkig en prettig. Dit wordt ook wel de ‘helpers high’ genoemd! Niet alleen mensen zijn altruïstisch, er zijn namelijk ook veel diersoorten die hun persoonlijke behoeften negeren en in dienst staan van de grotere groep.

Mensenliefde, naastenliefde, onbaatzuchtigheid; zijn dit termen die jou wel goed omschrijven? Wellicht is een typografische poster met altruism dan wel de perfecte wanddecoratie voor jou! 

Eudemonism

Gelukkig zijn, je goed voelen over jezelf en een gezonde relatie hebben met de mensen om je heen is de basis van een persoonlijke ontwikkeling en positieve psychologie. Deze bundel aan goedheid heeft een naam: eudemonisme! Je kan het zien als geluk met betekenis, doel en het potentieel om iets te bereiken.
Wij hebben voor iedereen die zich in deze levensstijl kan vinden de perfecte typografische poster, eudemonism!

Suprematism

Suprematisme werd tijdens de Eerste Wereldoorlog opgericht in Rusland. De suprematisten waren geïnteresseerd in pure abstractie en waren op zoek naar de ‘nulgraad’ van de schilderkunst, oftewel een punt waar je niet buiten kan zonder dat het kunstwerk op houdt kunst te zijn. Om dit punt te bereiken, werden eenvoudige motieven gebruikt die de vorm en het vlakke oppervlak van het canvas het best articuleren.

Hierbij werden het vierkant, de cirkel en het kruis het meest gebruikt en textuur werd een belangrijke kwaliteit voor de suprematisten om mee te werken. Voor suprematistische kunstenaars waren de visuele verschijnselen van de objectieve wereld op zichzelf zinloos; wat in plaats daarvan belangrijk was, was gevoel.

Vind je dit ook een bijzondere vorm van kunst? Dan is een typografische poster met suprematisme wat voor jou!

Shop typografische posters

Op zoek naar mooie typografische postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99