Koop nu een Eindhoven poster bij Walljar!

Vind jouw favoriete schilderij uit de Eindhoven collectie!

Een echte Eindhovenaar

Ben jij trots op Eindhoven of vind jij dit een prachtige stad? Laat dan zien dat je een echte Eindhovenaar bent! 


Koop nu jouw favoriete Eindhoven poster in de vorm van een poster, canvas of plexiglas schilderij! Zie ook onze andere steden in onze steden collectie!


Eindhoven poster
Eindhoven poster

Onze collectie: Eindhoven poster

Walljar heeft het stadion, station, Evoluon en nog veel meer andere gebouwen van Eindhoven speciaal voor jou op haar muurversieringen gezet. Zo kun jij thuis of op kantoor altijd genieten van deze prachtige stad. Daarnaast kun je jouw vrienden, kennissen en collega’s laten zien dat jij Eindhoven de mooiste stad van Nederland vindt!

Eindhoven poster
De stad Eindhoven
Heb jij passie en een echte voorliefde voor Eindhoven? Dan is een schilderij van Eindhoven echt iets voor jou! De lichtstad is een zeer populaire stad die bekend staat om aantal dingen. Het is natuurlijk de stad waar Philips de productie van haar gloeilampen startte, de Brainport zich bevindt en waar de langste kroegenstraat van heel Nederland zit.

Meer weten?
Wil je wat meer informatie hebben over de prints die je gaat kopen? Wij vertellen je alles over Eindhoven en haar prachtige sightseeings! Hierbij zal alle muurversiering uit de collectie van Eindhoven aan bod komen. Lees snel verder!

Shop een Eindhoven poster

Op zoek naar een mooie Eindhoven poster? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Bezienswaardigheden op een Eindhoven poster

Ben je in Eindhoven geboren, woon je er op het moment of ga je er in de toekomst wonen? Dan wil je vast wel wat meer weten over de bezienswaardigheden in Eindhoven die je gezien moet hebben! Twijfel daarnaast niet, en kies jouw favoriete Eindhoven poster.

✓ KlokgebouwIn het klokgebouw werden vroeger radio’s en tv’s geproduceerd, maar voornamelijk lampen. Het was het hoofdgebouw van het bedrijf Philips dat bekend stond om haar lampen productie. Het klokgebouw is hedendaags omgetoverd tot een pand waar optredens gegeven worden, werkruimtes verhuurd worden, trainingen georganiseerd worden en innovatieve ontwikkelingen plaatsvinden.

Het is een groot imposant gebouw op het eerste oog. Met haar grote lichtgevende klok met de naam van haar oprichter (Philips) erin gegraveerd. Het is deels gerenoveerd maar is haar authentieke uiterlijk wel altijd blijven behouden. Wil je nou kunst van dit gebouw, kom dan nu in actie en bestel een poster of schilderij hier!

✓ Philips stadionHet Philips stadion in Eindhoven is de thuishaven van de voetbalclub PSV Eindhoven. Met een capaciteit van maar liefst 35.000 supporters is dit het 3e grootste stadion van heel Nederland. Met een hoogte van 46m valt het stadion niet te missen. Het is zeker iets dat je gezien moet hebben als je in Eindhoven bent.

Voor de echte PSV-supporters onder ons. Er is ook een PSV museum in het stadion dat je kunt bezoeken. Hier staan alle prijzen en geschiedenis van de voetbalclub tentoongesteld. Naast dat er gevoetbald wordt in het stadion, worden er ook regelmatig evenementen gehouden. Zo liet Guus Meeuwis hier jarenlang een toestroom van duizenden mensen uit heel Nederland naar toe laten komen als hij een optreden gaf.
Het Philips stadion is gewoonweg het schilderij van Eindhoven die je moet hebben als je een PSV-supporter bent!

✓ Sint-CatharinakerkDe Sint-Catharinakerk is de 73 meter hoge kerk die midden in het centrum van Eindhoven staat. Het is vernoemd naar Catharina van Alexandrië. De kerk werd gebouwd in 1340 en is dus al eeuwen oud. De kerk heeft door de jaren heen heel wat klappen te verduren gehad. Zo werd de kerk in 1486 in brand gestoken en werd het in WO2 zwaar beschadigd tijdens de bombardementen.
De kerk werd in de jaren 80 overgedragen aan de gemeente Eindhoven. Kort hierna kreeg de kerk de flinke restauratie die het nodig had. Tegenwoordig wordt de kerk net als alle andere kerken gebruikt door gelovigen om hier hun geloof te betuigen. Daarnaast wordt de kerk tijdens het evenement GLOW (lichtshow in Eindhoven) gebruikt als een van de bezienswaardigheden.
Vind jij dit een prachtige kerk? Bestel dan nu de print hier!

Eindhoven poster
Eindhoven poster
Eindhoven poster

Stadskaarten van Eindhoven

Ken jij de stad Eindhoven als geen ander? Dan is een stadskaart echt iets voor jou! Koop muurversiering van de stadskaart van jouw prachtige stad. 

✓ Stadskaart Eindhoven Centrum II Een voorbeeld van onze stadskaarten is ‘’Stadskaart Eindhoven Centrum II’’. Je kunt deze stadskaart in een donkere of lichte kleur bestellen. Daarnaast kun je net als bij al onze andere wanddecoratie kiezen uit de 3 materialen; poster, canvas en plexiglas. 
De afbeelding laat alle routes van de stad Eindhoven zien, daarnaast zie je de naam van de stad en in welk land de stad zich bevindt. Voor de mensen die van geografie houden staat er ook nog bij hoeveel inwoners de stad heeft en wat de coördinaten van de stad zijn. 
Ben jij een echte geograaf en vind je deze Eindhoven poster fantastisch? Dan kun je deze hier bestellen!

Vintage steden

✓ TU/e
Eindhoven staat bekend als een van de slimste regio’s ter wereld. Het wordt ook wel BrainPort Eindhoven genoemd. Dit is het innovatieve ecosysteem van Zuidoost-Brabant, maar de slimme mensen die in deze BrainPort werken aan deze innovatieve ontwikkelingen moeten natuurlijk ergens vandaan komen.

Hier komt de TU/e om de hoek kijken. De gigantische campus is wel 121 hectare groot en er zijn maar liefst 742 woongelegenheden beschikbaar voor expats en andere studenten. Hier worden de talentvolle studenten geschoold tot de potentiële genieën die ze zijn. Waarop zij vervolgens kunnen deelnemen aan de BrainPort.

De campus is een klein dorp op zich waar je echt een keer geweest moet zijn. Wie weet leer je er nog wat tijdens je bezoek!

In onze vintage steden collectie vind je een vette print van de bouw van de campus. Ontdek de print hier!

De wolkenkrabbers van Eindje

De Lichttoren, de Admirant, de Vesteda Toren en de Regent hebben allemaal één ding gemeen. Dat is dat het alle vier hele grote imposante gebouwen in het centrum van Eindhoven zijn. Het zijn allemaal grote appartementencomplexen met hun eigen verhaal. Vind jij één of meerdere van deze gebouwen nou prachtig? Bestel deze dan in onze Eindhoven collectie!

1. Vesteda TorenHet speciale aan de Vesteda Toren is dat het gebouw een heel aparte vorm heeft. Het gebouw heeft de vorm van een ruit met rondingen. Het gebouw is afgeleid van de Flatiron Building in New York.

2. De LichttorenDe Lichttoren is speciaal omdat dit eerst als fabriek werd gebruikt en later is vervangen door appartementen, Daarnaast heb je een prachtig uitzicht over de Eindhovense stad als je hier woont.

3. De RegentDe Regent is uniek om zijn hoogte. Het gebouw is maar liefst 96 meter hoog. Maar dat niet alleen, het was ook het eerste echt hoge gebouw in Eindhoven. De Regent brak namelijk het Eindhovens record voor hoogste gebouw. En niet met kleine cijfers, nee met wel 30 meter hoger dan het Philips gebouw!

4. De AdmirantDe Admirant werd in in 2006 voltooid in het project ‘’Rond de Admirant’’ dat tot 2010 werd afgerond. Bij het project werd onder andere een nieuwe winkelstraat, een megabioscoop en andere futuristische gebouwen toegevoegd aan de binnenstad. Als je op het dak van het gebouw staat heb je een prachtig uitzicht over heel Eindhoven. Dit is dus zeker een aanrader om een keer te bezoeken!

Eindhoven poster

Shop een Eindhoven poster

Op zoek naar een mooie Eindhoven posterBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99