Posters beroemdheden van de grootste sterren

Shop hier de beste posters, canvas en plexiglas van de grootste sterren!

Posters beroemdheden

Wil je een persoonlijke draai geven aan jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte thuis? Heb je iemand waar je nou echt naar opkijkt, iemand die jou motiveert en inspireert? Dan is een posters van beroemdheden wat voor jou. 


Wij hebben een portretten collectie uitgebracht met de grootste sterren en beroemdheden. Lees snel verder wat deze sterren nou zo bijzonder maakt!


Schilderijen beroemdheden
Schilderijen beroemdheden

Portretten collectie 

Bij het ontwerpen van de prints in de portretten collectie is gebruik gemaakt van flat design. Dit is tegenwoordig een grote trend in de grafisch vormgeving industrie! Er wordt hierbij gebruik gemaakt van eenvoudige, tweedimensionale elementen en heldere kleuren. Wanddecoraties in deze stijl geven een rustige en minimalistische, maar ook bijzondere sfeer aan jouw kamer!

Schilderijen beroemdheden

Shop posters beroemdheden

Op zoek naar mooie posters beroemdheden? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

109,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

69,99

Gratis verzending!

109,99

Gratis verzending!

109,99

Gratis verzending!

109,99

Gratis verzending!

109,99

Gratis verzending!

109,99

Eminem poster

Een van de meest bekende rappers met een traumatiserende jeugd, gekenmerkt door armoede en beschuldigingen van misbruik. Op 14-jarige leeftijd begon hij te rappen in clubs in Detroit, en met de naam Eminem enterde hij de hiphop wereld.
Met Dr. Dre als zijn producer en mentor bracht Eminem begin 1999 The Slim Shady LP uit. Zijn succes was enorm en met miljoenen exemplaren die verkocht werden won Eminem twee Grammy Awards en vier MTV Video Music Awards!
De rapper heeft het zelfs zo ver geschopt dat hij zijn eigen label heeft. Wist je al dat als je een contract wil bij Slim Shady records, je een rap battle moet aangaan tegen Eminem? Succes!
Eminem heeft in zijn carrière vele tegenslagen moeten meemaken, maar heeft zijn succes te danken aan zijn bijzondere doorzettingsvermogen waardoor de rapper een inspiratie is voor velen. Ook zo’n fan en op zoek naar een beroemdheden posters? Neem een Eminem poster in huis en laat je eraan herinneren dat wat er ook gebeurd, je nooit moet opgeven!

Schilderijen beroemdheden

Mac Miller poster

Op vrijdag 7 september 2018 kwam het nieuws naar buiten dat rapper Mac Miller is overleden aan een overdosis. Jaren streed hij tegen depressie en verslaving maar bleef nog altijd gepassioneerd in het maken van geweldige muziek.Mac Miller was een muzikant die van frat-boy rapper veranderde in iemand met bedachtzame, soulvolle raps; een bewijs van zijn groei als kunstenaar en als mens. 
Op 26-jarige leeftijd bracht de rapper zijn vijfde studioalbum uit, Swimming; een album met een diepgaande blik op zijn interne strijd en zijn mentale toestand. Hij legde zichzelf bloot maar hielp hiermee miljoenen mensen!
Mac Miller was een muzikant die - net als vele anderen - met een heleboel dingen heeft moeten vechten. Zo deelde hij zijn hoogte en dieptepunten, wat hem als artiest juist zo bijzonder maakte. Als je op zoek bent naar een Mac Miller poster, is deze schilderij van beroemdheden perfect voor jou.

Frank Sinatra poster

Frank Sinatra was een van de meest populaire entertainers van de 20e eeuw met een carrière als bekroonde zanger en filmacteur. Sinatra’s stem is direct herkenbaar en heeft kracht, charisma, nostalgie en tederheid. Hij wordt daarom ook wel The Voice genoemd!

Sinatra overleed in 1998 op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval. Zijn laatste woorden waren “I’m losing”, verwijzend naar het gevecht om in leven te blijven. 

Of Sinatra nu een dapper liefdeslied, een sombere ballad of een Disney-standaard zingt, zijn zachte tonen blijven hedendaags nog steeds nieuwe fans verzamelen. Hij was een volmaakt talent dat tot op de dag van vandaag nog geliefd is. Ook zo’n fan van zijn geweldige muziek en op zoek naar schilderijen van beroemdheden? Dan is een Frank Sinatra poster wat voor jou!

Frida Kahlo poster

Op zoek naar feministische, inspirerende schilderijen van beroemdheden? Dan is een Frida Kahlo poster perfect voor jou. Frida was niet alleen een formidabele kunstenaar, maar ze was ook betrokken bij de politiek en een baanbrekende feminist.
Geboren in 1907 in Mexico, worstelend met polio en later nog meer met haar handicap door een vreselijk ongeluk waarbij een stalen paal door haar heup spietste en haar ruggengraat en bekken brak. Tijdens haar herstel begon ze met schilderen, wat haar afleiding gaf van de dagelijkse pijn. Snel hierna werd ze bekend om voornamelijk haar zelfportretten. Haar kunst werd beroemder, ondanks dat zij zelf achteruit ging: uiteindelijk moest haar been zelfs geamputeerd worden.
"Voeten, waarvoor wil ik ze hebben als ik vleugels heb om te vliegen"
Deze magische woorden die Frida Kahlo uitsprak, definiëren haar op meer dan één manier. Geconfronteerd met beproevingen die voor de meeste mensen ondenkbaar waren, leefde Frida nog steeds op haar eigen voorwaarden, onbeperkt en als een vrije vogel.

Muhammad Ali poster

Muhammad Ali (1942-2016) was een Amerikaanse voormalig kampioen bokser en een van de grootste sportfiguren van de 20e eeuw. Als Olympisch gouden medaillewinnaar en de eerste vechter die driemaal de zwaargewicht titel veroverde, won Ali 56 keer in zijn 21-jarige professionele carrière.

Ali's openhartigheid over kwesties als ras, religie en politiek maakte hem een ​​controversieel figuur tijdens zijn carrière.

Zijn zelfvertrouwen was onbeschrijfelijk. Hij was en is nog steeds een inspiratie voor honderden miljoenen mensen om van de bank af te komen, onze moed en ons grotere doel te vinden en actie te ondernemen om iets zinvols te bereiken. Zie jij Ali ook als een inspiratie? Dan is een Muhammad Ali poster de perfecte beroemdheden schilderij voor jou.

Shop posters beroemdheden

Op zoek naar mooie posters beroemdhedenBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

214,99109,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

214,9969,99

+ Gratis verzending!

214,99109,99

+ Gratis verzending!

214,99109,99

+ Gratis verzending!

214,99109,99

+ Gratis verzending!

214,99109,99

+ Gratis verzending!

214,99109,99

Tupac poster

Ondanks het feit dat hij zowel als rapper als filmacteur succes had behaald, had Tupac Shakur zijn bekendheid bij het reguliere publiek meer te danken aan zijn ‘outlaw-imago’, dat grotendeels voortkwam uit zijn vele opmerkelijke battles met de wet.
In 1995 werd hij tot een gevangenisstraf veroordeeld. Desondanks bleef hij bezig in de muziekwereld met een hit album “Me Against the World”. In een interview dat hij van achter tralies gaf, ontkende Shakur het 'Thug Life' dat eerder zijn favoriete slogan was geweest:
"Ik ga mensen mijn ware bedoelingen en mijn ware hart laten zien. Ik ga ze de man laten zien die mijn moeder heeft grootgebracht. Ik ga ze allemaal trots maken."
Tragisch genoeg stierf Shakur niet lang na zijn vrijlating uit de gevangenis op 13 september 1996 aan complicaties van schotwonden die hij opliep tijdens een drive-by-schietpartij in Las Vegas.
Tupac had een poëtische drive in zijn raps. Hij had een bepaalde manier van rauwheid waardoor mensen wilden luisteren naar wat hij te zeggen had. Er is een reden dat je naar de andere kant van de wereld kan vliegen en altijd wel iemand kan tegenkomen die van Tupac heeft gehoord. Op zoek naar een schilderij van beroemdheden? Dan is deze Tupac poster echt wat voor jou!

Schilderijen beroemdheden

The Weeknd poster

Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, barstte uit in de muziekwereld met zijn bijzondere stijl. Als nummer 1 op verschillende hitlijsten won hij meerdere prijzen en is daarmee een grote inspiratiebron voor vele beginnende artiesten. Het mooiste van alles is dat hij nog maar aan het begin van zijn carrière is!
Voordat hij de top van de hitlijsten bereikte met hits als 'Starboy', 'Can't Feel My Face' en 'Blinding Lights', moest The Weeknd zich een weg omhoog banen vanaf de onderkant.
'Het was moeilijk om op te groeien waar ik vandaan kwam. Ik dacht echt dat film mijn uitweg zou zijn, maar ik kon niet echt een film maken om me beter te voelen, snap je? Muziek was een heel directe therapie; het was onmiddellijk en mensen vonden het leuk. Het heeft zeker mijn leven gered. "
Ook zo’n fan van de creatieve complexiteit van de zanger en op zoek naar een poster van The Weeknd? Dan is deze wanddecoratie wat voor jou!

Kies uit verschillende materialen

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende opties voor materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.
Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzend gladde afwerking.
Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting.
Met posters creëer je een matte uitstraling en hangen strak op de wand wanneer je deze laat inlijsten.

Schilderijen beroemdheden
Schilderijen beroemdheden

Dus, welke poster wordt het?

Posters beroemdheden: wie is jouw favoriet? Je kunt de gehele beroemdheden collectie hier bekijken. Toch nog even onze andere collecties induiken? Bekijk al onze collecties hier!