Plexiglas schilderijen, bij welk interieur past het?


De leukste manier om je muren te versieren: met plexiglas schilderijen!

Plexiglas: in welk interieur?

Als we kijken naar een kunst poster, canvas schilderij en plexiglas schilderijen dan passen deze allemaal bij een verschillend interieur. 


Uiteraard is het uiteindelijk je eigen keuze welk materiaal jij in je huis wilt ophangen, maar wij hebben wel wat leuke tips over welk materiaal goed past bij welk type interieur! In dit geval zal het gaan over onze plexiglas schilderijen!

Plexiglas schilderijen
Plexiglas schilderijen

De drie interieurstijlen voor plexiglas schilderijen

Over het algemeen passen plexiglas schilderijen het beste bij drie specifieke interieurs. Dit zijn een Scandinavisch, landelijk en minimalistisch interieur. In dit artikel lopen we alle drie de interieurs met je door.
We vertellen je wat over de kenmerken van een bepaald interieur zodat je jouw eigen interieur kan herkennen. Uiteraard kan je jouw eigen interieur nog kunnen aanpassen naar een van deze drie interieurs als je dat wilt!

Plexiglas schilderijen

Shop plexiglas schilderijen

Op zoek naar mooie plexiglas schilderijen? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Plexiglas schilderijen in een Scandinavisch interieur 

Een clean look creërenEen Scandinavisch interieur bestaat uit een clean look. Het heeft veel zachte, maar vooral ook lichte kleuren. Hierbij wordt veel gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals bont en huiden: denk aan bijvoorbeeld een vloerkleed van een dierenhuid. Een ander kenmerk van een Scandinavisch interieur is het gebruik van strakke lijnen. Door deze manier van styling is jouw huis clean en overzichtelijk!
Omdat er gebruik wordt gemaakt van de lichte kleuren, vallen spullen die een andere kleur hebben al snel op. Als je bijvoorbeeld een knalrode vaas neerzet, dan zal dit meteen opvallen. Dit is ook het idee van een Scandinavisch interieur. Alles heeft een strakke, cleane uitstraling waardoor jij kan kiezen wat voor meubelstuk je eruit wil laten springen.
Plexiglas schilderijen in een Scandinavisch interieurEen foto op plexiglas past goed bij dit interieur vanwege de glanzende uitstraling: het brengt het gevoel van de clean look met zich mee. Daarnaast kun je er voor kiezen wat voor foto je op de glasplaat wilt: een heel kleurrijke of zwarte afbeelding die erg zal opvallen in je huiskamer, of juist een afbeelding met lichte kleuren die naadloos aansluit op je Scandinavische interieur. Het is maar net wat je zelf mooier vindt!
Neem een kijkje in onze line art collectie, deze plexiglas schilderijen zullen perfect in dit interieur passen! En in deze collectie heb je de keuze om ze in het wit of zwart te kopen! Hieronder zie je hoe een zwarte print er écht uitspringt in een Scandinavisch interieur.

Plexiglas schilderijen

Plexiglas schilderijen in een landelijk interieur 

Het thuisgevoel

Een landelijk interieur is warm en knus en geeft het gevoel van thuis aan. In een landelijk interieur wordt meestal gebruik gemaakt van robuuste meubels en accessoires. Natuurlijke materialen komen hier vaak voor in de vorm van grof hout, denk aan een bijzettafeltje of planken aan de muur. Meubels hebben vaak grijze of bruine tinten met accessoires van wit/grijze tinten ter afwisseling.

Plexiglas schilderijen in een landelijk interieur

Omdat er veel met kleuren wordt afgewisseld als het gaat om meubilair en accessoires, is een plexiglas schilderij ideaal om op te hangen in een landelijk interieur. 

Het plexiglas past perfect bij de witte kleuren en de rest van de accessoires, terwijl de meubels het mooi in evenwicht houden met de bruine/grijze kleuren. Plexiglas geeft het moderne tintje dat dit interieur nodig heeft. 

Bekijk onze planten collectie eens! Deze plexiglas schilderijen  zullen perfect aansluiten bij een landelijk interieur. 

Shop plexiglas schilderijen

Op zoek naar mooie plexiglas schilderijenBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99