Vind een muur poster passend bij jouw interieur!

De leukste manier om je muren te versieren: met muur posters!

Muur poster: in welk interieur?

Een muur poster hang je niet zomaar even op. Je wilt natuurlijk dat dit goed aansluit op de omgeving waarin het hangt. Daarom is het belangrijk om te weten welk interieur je hebt. Wij helpen jou daarbij door een aantal verschillende interieurs met je door te nemen! 


Weet jij al welk interieur je hebt en zoek je alleen een mooie poster? Wacht dan niet en zoek jouw favoriete poster in onze collectie!

Muur poster
Muur poster

De drie interieurstijlen voor muur posters

Over het algemeen past een muur poster het beste bij drie specifieke interieurs. Dit zijn industrieel, bohemian en retro interieurs. In dit artikel lopen we alle drie de interieurs met je door.
We vertellen je wat over de kenmerken van een bepaald interieur zodat je jouw eigen interieur kan herkennen. Uiteraard kun je jouw eigen interieur nog kunnen aanpassen naar een van deze drie interieurs als je dat wilt!

Muur poster

Shop muur posters

Op zoek naar mooie muur posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Muur poster in een industrieel interieur

Strak en overzichtelijkBij een industrieel interieur moet je simpelweg denken aan de industrie; fabrieken, fietsen, treinen enzovoort. Het gebruik van ruwe, grove materialen zoals beton en metaal is heel normaal en een ruwe muur van bakstenen is heel gebruikelijk! Daarnaast zijn er constructies van metaal aanwezig zoals een metalen lamphouder. Het interieur kan soms wat koud en kil aanvoelen vanwege de grove materialen die gebruikt worden. Het voordeel van dit interieur is dat het heel strak en overzichtelijk is wanneer je er naar kijkt.
Posters in een industrieel interieurEen poster past heel goed bij dit interieur omdat een poster lekker simpel, strak en overzichtelijk is. Het kan helpen om het kille in de ruimte te minderen door wat sfeer te creëren. Daarnaast past een ingelijste poster met zwarte lijst perfect bij een industrieel interieur! Het creëert aan de ene kant sfeer maar laat aan de andere kant ook wat van de stijl van je interieur naar voren komen.
Neem een kijkje in onze vintage steden collectie, deze muur posters zullen perfect in dit interieur passen! 

Muur poster

Muur poster in bohemian interieur

Veel kleur, groen en druk

Een bohemian interieur wordt vaak gezien als een druk, onoverzichtelijk interieur. Het interieur heeft heel veel verschillende kleuren en patronen in haar stijl. De kleuren en patronen matchen op een of andere manier wel met elkaar maar het blijft onoverzichtelijk. 


Er zijn veel kleedjes en kussens van stof aanwezig. Het zijn vaak deze items die de patronen hebben. Naast kleedjes en kussens zijn er ook planten aanwezig. Er komen in dit interieur meerdere planten voor om het interieur nog kleurrijker te maken. Als laatste zijn printjes aan de muur ook een kenmerk van dit interieur. Ideaal voor muur posters dus!

Posters in bohemian interieur

Dit interieur wordt gekenmerkt door de kleurrijke stijl en printjes aan de muur. Dit is de perfecte omgeving om een muur poster in op te hangen. Posters zijn net als bohemian: lekker kleurrijk! Je kunt er veel van ophangen zodat het fantastisch aansluit op jouw bohemian interieur. 

Bekijk onze bloemen collectie eens! Deze muur posters zullen perfect aansluiten bij een bohemian interieur. 

Shop muur posters

Op zoek naar mooie muur postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99