De mooiste Den Haag posters vind je bij Walljar!

Bestel jouw favoriete monument op een Den Haag posters!

Den Haag posters

Ben jij een echte Hagenees? Dan is een schilderij van Den Haag echt iets voor jou! Walljar verkoopt haar collecties in 3 verschillende soorten materialen; posters, canvas en plexiglas. Lees snel verder welke prints er allemaal in onze collectie zitten!

Den Haag posters
Den Haag posters

Onze collectie: Den Haag posters

Bekijk nu Walljar’s collectie van Den Haag! De meest spectaculaire gebouwen en monumenten van Den Haag vind je in deze collectie. Denk aan gebouwen als het het Vredespaleis, Mauritshuis en de Haagse toren. Niet alleen de hedendaagse gebouwen zijn op onze wanddecoratie te vinden, maar ook de historische gebouwen uit jaren 60, 70 en 80 zijn als schilderij verkrijgbaar.

Bovendien heeft Walljar verschillende stadskaarten van Den Haag en vintage voetbal wanddecoratie van de voetbalclub ADO Den Haag in deze collectie. Zoals je ziet is er keuze genoeg! Bekijk onze volledige collectie en kies jouw favoriete Den Haag posters uit!

Den Haag posters
De stad Den Haag
Den Haag, de stad van vrede en recht. Het staat bekend als de stad van rechtspraak en internationale bijeenkomsten. De tweede Kamer is hier gevestigd evenals het internationaal gerechtshof (vredespaleis) en het internationaal strafhof. Als er in de rechtspraak of politiek iets interessants gebeurt dan speelt dit zich altijd af in Den Haag.

Den Haag is het politieke centrum van Nederland. In de Tweede kamer zullen er altijd discussies plaatsvinden over hoe het nou verder moet met Nederland. En wanneer er een demonstratie in Nederland plaatsvindt dan zal deze zich 9 van de 10 keer op het Malieveld in Den Haag afspelen.

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Den Haag en alles wat deze mooie stad te bieden heeft? Lees hieronder dan verder over een aantal van Den Haags mooiste plekjes en bezienswaardigheden!

Shop Den Haag posters

Op zoek naar mooie Den Haag posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Bezienswaardigheden op Den Haag posters

Vredespaleis: Waar de vrede getekend wordtHet Vredespaleis staat bekend als het internationale gerechtshof van de Verenigde Naties. Het paleis staat zelfs op de lijst van het Europees Erfgoed omdat het een belangrijk geschiedenis- en cultuur stuk is voor Europa. Hier werden vroeger namelijk vredesconferenties gehouden tussen de Europese landen.

Tegenwoordig wordt het gebouw door verschillende instellingen gebruikt als vergaderzaal. Ondanks dat is en blijft het paleis altijd een van de tekenen van vrede. Bestel de print hier!

Grand Hotel Amrath KurhausHet Kurhaus hotel in Den Haag is een van de beste en meest unieke hotels in Nederland. Het is een van de weinige 5-sterren hotels in Nederland. Het gebouw is uniek om zijn ligging en bouw. Het hotel is namelijk in de neorenaissance bouwstijl gemaakt. Bovendien heeft het gebouw maar liefst 270 kamers, een restaurant, 10 evenementenzalen, een terras en een Spa & Beauty.

Het gebouw is gigantisch en valt meteen op door haar bouwstijl en grote koepel. Aan de binnenkant van het gebouw wordt de neorenaissance stijl ook aangehouden. Dit wordt gedaan door middel van prachtige schilderijen, kroonluchters en andere decoratieve stukken.

Het Kurhaus hotel heeft een van de mooiste liggingen van Nederland. Het ligt namelijk aan de kust van Scheveningen. Vanuit het hotel kun je dan ook uitkijken op het prachtige strand van Scheveningen en de Noordzee. Wil jij een muurversiering van dit sensationele gebouw? Bestel deze hier!

Den Haag posters
Den Haag posters

Vintage voetbal Den Haag posters

Ben jij een echte Hagenees en een echte die hard supporter van ADO Den Haag? Dan is onzevintage voetbal collectievan ADO Den Haag de wanddecoratie die jij moet hebben! Hier vind je alle historische hoogtepunten van de voetbalclub ADO Den Haag. Denk aan promotiewedstrijden, kampioenschappen en nog veel meer! Twijfel dus niet en laat iedereen zien dat jij een echte ADO Den Haag supporter bent door een van onze muurversieringen te kopen!
FC Utrecht - FC Den Haag ‘71Voor de ADO-supporters zijn er wedstrijden als FC Utrecht tegen FC Den Haag op een schilderij van Den Haag gezet. Deze historische wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Den Haag eindigde in een 1-1 gelijkspel tussen beide ploegen. Dit was een bijzonder seizoen voor ADO Den Haag omdat zij mede door dit belangrijke gelijkspel uit bij FC Utrecht op de 3e plek wisten te eindigen. Hierdoor werd Europees voetbal afgedwongen door de ploeg uit Den Haag. 
Ben jij een trouwe ADO-supporter die graag ziet dat ADO Europees voetbal behaald? Bestel dan nu deze fantastische wanddecoratie!

Vintage steden

Het Binnenhof: het politieke hart van Nederland
Het Binnenhof is een groot gebouwencomplex in het centrum van Den Haag. Het is het centrum van de Nederlandse politiek. Hier wordt al jarenlang gediscussieerd wat er nou toch allemaal wel en niet met Nederland moet gebeuren. Als je ooit politieke held van je wilt tegenkomen dan raad ik je aan om op het Binnenhof een kijkje te nemen. 

Het Binnenhof is een grote binnenplaats omringt door gebouwen. Aan het hoofd van het plein staat een prachtige kerk. De gebouwen zijn allen in de middeleeuwse stijl gebouwd. Het gebouwencomplex ligt aan het meer ‘’de Hofvijver’’. In de avond ziet het Binnenhof met haar omliggende gebouwen er het mooiste uit.

De lampen die op het gebouwencomplex schijnen laten alle gebouwen stralen naast de Hofvijver. Dit geeft een prachtig aanzicht. Bestel dus nu jouw Den Haag poster van het binnenhof in onze vintage steden collectie!

Shop Den Haag posters

Op zoek naar mooie Den Haag postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99