Haal de mooiste Amsterdam posters in huis

Vind nu jouw favoriete wanddecoratie van Amsterdam in onze collecties!

Amsterdam posters

Ben jij een echte Amsterdammer? Lees dan snel verder en ontdek onze collecties met vintage prints, stadskaarten, voetbal posters en gebouwen van Amsterdam!

Amsterdam posters
Amsterdam posters

Onze collectie: Amsterdam posters

Voor alle fans van onze hoofdstad hebben wij diverse collecties van Amsterdam posters gecreëerd. Met deze prints kan jij dat echte Amsterdamse gevoel om je heen creëren en aan iedereen laten zien dat jij een trotse Amsterdammer bent. 
In de collectie vind je zowel moderne- als vintage schilderijen van de stad. Ook hebben wij een complete vintage voetbal collectie en prachtige stadskaarten van het centrum van Amsterdam.

Amsterdam posters
Onze hoofdstad Amsterdam
Wij hebben typische Amsterdam posters voor jou! Het is niet te ontkennen dat onze hoofdstad enorm veel te bieden heeft en wij hebben dit allemaal voor jou vastgelegd op onze schilderijen. Prints van het Rijksmuseum, het Nationaal Monument of stadskaarten van het centrum van Amsterdam. Alles wat met deze stad te maken heeft is terug te vinden in onze collectie. Dus ben jij fan van de hoofdstad van ons schitterende polderlandje? Kijk dan snel in onze collectie en haal jouw favoriete wanddecoratie nu in huis!

Shop Amsterdam posters

Op zoek naar mooie Amsterdam posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Modern Amsterdam

Modern Amsterdam heeft enorm veel te bieden voor jong en oud. Wij hebben dit allemaal vast gelegd op onze posters zodat jij hier van kunt genieten. De meest belangrijke landmarks van Amsterdam zijn terug te vinden in onze collectie, van het Rijksmuseum en de Haarlemmerpoort tot aan het Nationaal monument en NEMO. 

NemoNEMO heeft als missie om op een interactieve en laagdrempelige manier wetenschap en technologie dichter bij het publiek te brengen. Dit doen ze door middel van gave tentoonstellingen, waarbij bezoekers zelf ook lekker aan de slag kunnen gaan met eigen onderzoekjes. Natuurkunde, scheikunde, biologie en gedragswetenschappen, alles wat op school zo saai leek maakt NEMO nu super gaaf en toegankelijk voor jong en oud. Bekijk onze Nemo print hier!

Johan Cruijff ArenA
De Johan Cruijff ArenA is sinds 1996 de thuisbasis voor AFC Ajax. Daarnaast speelt het Nederlands elftal hier vaak haar interlands. Met 55.500 zitplaatsen is de ArenA het grootste voetbalstadion van Nederland. 
Er worden niet alleen voetbal wedstrijden gespeeld in de ArenA. Ook hebben hier meerdere kickboks evenementen plaatsgevonden waarin Nederlandse helden als Rico Verhoeven, Semmy Schilt en Badr Hari hun kunsten konden vertonen. Maar ook enkele van de grootste artiesten op aarde hebben hier opgetreden namen zoals: Tina Turner, Michael Jackson, the Rolling Stones en Bon Jovi. Zie onze print van de Johan Cruijff ArenA hier.
Alles waar je aan denkt bij modern Amsterdam is in deze collectie terug te vinden. Neem snel een kijkje kies jouw favoriete schilderij!

Amsterdam posters
Amsterdam posters

Amsterdam architectuur

Schitterende architectuur posters van de hoofdstad zijn een must have voor elke Amsterdammer. De architectuur van Amsterdam is iets wat de stad kenmerkt samen met de grachten en oude grachtenpanden. 
De Waag, de Muiderpoort en het Rechtshuis zijn allemaal stukjes architectuur die elke échte Amsterdammer herkent. Fleur jouw woon of slaapkamer op met de Amsterdamse architectuur prints. Kies nu jouw favoriet in onze webshop!

Stadskaarten Amsterdam

Het centrum van Amsterdam is een belevenis voor iedereen die in Amsterdam woont of gewoon even op bezoek is. Ben jij een echte fan van Amsterdam? Dan moet jij deze stadskaarten in huis hebben! In onze collectie Amsterdam stadskaarten vind je zes prachtige stadskaarten van onze hoofdstad.

Op alle stadskaarten zie je de prachtige binnenstad van Amsterdam en kun je de mooie grachten van onze hoofdstad terugvinden. Ben- of ken je iemand die net in Amsterdam is komen wonen? Dan zijn onze stadskaarten natuurlijk een fantastisch cadeau om te geven of te krijgen! Met onze stadskaarten vind je binnen no-time de weg in Amsterdam en voel je je snel thuis.

Shop Amsterdam posters

Op zoek naar mooie Amsterdam postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99