Stijlvol jouw thuiskantoor inrichten met wanddecoratie

Decoreer jouw muren met onze uitgebreide collecties wanddecoratie!

Thuiskantoor inrichten met wanddecoratie

Wil jij een thuiskantoor gaan inrichten? Naast het inrichten van de ruimte met passende meubels en benodigdheden heb je ook decoraties nodig. Je zou misschien zeggen dat decoraties je kunnen afleiden en ervoor kunnen zorgen dat je niet geconcentreerd kan werken, maar je thuiskantoor heeft het wel echt nodig. Onze wanddecoraties helpen niet alleen de ruimte te verlevendigen, het zal je ook inspireren om te werken!

Thuiskantoor inrichten
Thuiskantoor inrichten

Doe inspiratie op met deze collecties

Er zijn talloze opties voor het decoreren van jouw thuiskantoor, maar soms weet je gewoon even niet waar te beginnen of waar voor te gaan. Daarom hebben wij wat ideeën voor je op een rijtje gezet zodat jij een extra dosis inspiratie kan opdoen!

Thuiskantoor inrichten

Thuiskantoor inrichten met wanddecoratie

Op zoek naar mooie wanddecoratie voor jouw thuiskantoor? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Voeg groen toe aan jouw werkplek 

Een van de beste tips die we kunnen geven: voeg groen toe aan jouw thuiskantoor! Het liefst natuurlijk echte planten, maar als je geen groene vingers hebt dan is dit misschien niet de beste keuze. Gelukkig kun je ook voor onze plantencollectie gaan, die zullen voor altijd de levendige groene kleur behouden! De voordelen van planten op jouw kantoor?

✓ Planten op jouw thuiskantoor verbeteren de creativiteit en productiviteit.Uit onderzoek blijkt dat je productiviteit met 38% kan verhogen! Dit komt door het rustgevende effect van planten, hierdoor zal je meer rust in je hoofd ervaren en dus beter en creatiever te werk gaan!

✓ Planten op jouw thuiskantoor verhogen de concentratie.Naast een stijging van creativiteit en productiviteit zal ook jouw concentratie verbeteren in een groene omgeving! Echte planten zorgen voor een zuivere lucht, maar een groene omgeving met bijvoorbeeld wanddecoratie van planten zal je geest ontspannen!

✓ Planten op jouw thuiskantoor verbeteren het welzijn.Planten creëren een ontspannen sfeer, dat is duidelijk. Het helpt met creativiteit, productiviteit en concentratie, wat je goed kan helpen met presteren. Maar planten zijn ook goed voor jou in het algemeen! Planten laten je stressniveau dalen waardoor jij ook beter in je vel gaat zitten.

Wil je meer te weten komen over onze planten collectie? Ontdek dan hier de collectie!

Thuiskantoor inrichten
Thuiskantoor inrichten

Wanddecoratie voor motivatie zoekers

Heb jij moeite om met volle motivatie thuis aan het werk te gaan? Dit kan liggen aan je werkomgeving: je werkt namelijk gemotiveerder als je de ruimte waarin je werkt prettig vindt.

Jouw thuiskantoor inrichten met kunst beïnvloedt de beleving in jouw thuiskantoor, dit is wetenschappelijk bewezen! Kunst zorgt ook voor afleiding. De hele dag naar een scherm staren is niet goed voor je productiviteit. Kunst geeft juist een reden om zo nu en dan even weg te kijken van je scherm om zo je concentratie te hervinden! Maar wat is nou echt passende kunst voor mensen die op zoek zijn naar motivatie?

Wij hebben een collectie vol met motiverende quotes die jou er aan zullen herinneren dat je er voor moet gaan, keer op keer dat je je motivatie kwijt bent en afgeleid om je heen kijkt. Dit is dé perfecte wanddecoratie voor motivatie zoekers die hun thuiskantoor willen inrichten!

Lekker rustgevend met minimalistische kunst

Je hoeft niet altijd groot uit te pakken en je thuiskantoor vol te stoppen met decoratie. De een houdt er juist van, de ander kiest liever voor iets simpels. Juist voor deze mensen bestaat er minimalistische kunst! Je kan met de volgende collecties jouw thuiskantoor opfleuren, maar behoudt tegelijkertijd de rust in de ruimte.

Wat dacht je bijvoorbeeld van line art? Met simpele lijnen kan je de mooiste kunst creëren. Het is tegenwoordig een populaire trend dat simpelweg in alle ruimtes wel goed hangt, ook in een thuiskantoor. Wat kunnen we zeggen, minimalisme is meer!

Met onze stadskaarten collectie kan je jouw thuiskantoor personaliseren met een kaart van jouw stad! De prints zijn niet al te druk en behouden daarom ook de rust in jouw thuiskantoor. Kijk snel of jouw stad ertussen zit!

Als je van typografische posters houdt dan zal onze dictionary collectie de perfecte toevoeging zijn aan jouw thuiskantoor! De collectie zit vol met typografische, filosofische prints in woordenboek stijl. Ook deze prints zijn minimalistisch, speciaal voor de minimalisme liefhebbers!


Thuiskantoor inrichten met wanddecoratie

Op zoek naar mooie wanddecoratie voor jouw thuiskantoorBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

Maak van je thuiskantoor iets persoonlijks

Wist je al dat het bij ons mogelijk is om je eigen foto op poster, canvas of plexiglas te laten drukken? Misschien heb je zelf ooit een geweldige foto geschoten die mooi in jouw thuiskantoor zou hangen, of wil je het persoonlijk maken met bijvoorbeeld een familiefoto. Dit kan!

Het zal zeker helpen om van jouw thuiskantoor een prettige ruimte te maken. Omringt zijn met foto’s die veel voor jou betekenen maakt het sowieso makkelijker om de werkdag door te komen. Lees meer over het personaliseren van prints!

Kies uit verschillende materialen

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.

Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzende en gladde afwerking.

Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting.

Met posters creëer je een matte uitstraling en deze hangen strak op de wand wanneer je ze laat inlijsten.

Thuiskantoor inrichten
Thuiskantoor inrichten

Ready?

Thuiskantoor inrichten kan zo makkelijk zijn met onze posters! Ontdek hier al onze collecties en maak er wat moois van!