Decoreer jouw muren met een Groningen schilderij!

Bestel een schilderij van Groningen van jouw favoriete design!

Groningen schilderij

Hou jij echt van de stad Groningen? Dan is een schilderij van Groningen echt iets voor jou! Lees snel verder welke prints en collecties we hebben!

Groningen schilderij
Groningen schilderij

Onze collectie: Groningen schilderij

Neem nu een kijkje in onze collectie Groningen! In onze collectie vind je de vetste schilderijen van de landmarks van Groningen. Hierbij moet je denken aan gebouwen zoals het Groninger Forum, het Groninger museum en het Academiegebouw. Hiernaast hebben we ook een lijn met stadskaarten van het centrum van Groningen.
Ben je meer geïnteresseerd in historische prints van Groningen? Dat is mooi! Want deze bieden wij ook aan. Wij hebben prints van de Martinikerk door de jaren heen, de Grote Markt uit 45’ of het Stadhuis uit 45 en nog veel meer. Deze zijn allemaal als wanddecoratie beschikbaar op plexiglas, canvas en poster. 

Groningen schilderij
De trots van het Noorden
Groningen is de grootste stad uit het noorden van Nederland en heeft voor iedereen wel wat te bieden. Van de verschillende musea en de Stadsschouwburg tot aan haar eigen betaald voetbalclub. Groningen is een stad met vele gezichten. Het heeft een Universiteit en een Hogeschool waar veel studenten uit het gehele noorden naar toe gaan om hun opleiding te volgen. Bekijk snel onze collectie want ook deze gebouwen kun je hierin vinden!

Shop een Groningen schilderij

Op zoek naar een mooi Groningen schilderij? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99