Haal inspiratie in huis met motivatie posters

Decoreer jouw muren met onze uitgebreide collecties motivatie posters!

Motivatie posters

Het is niet makkelijk om je continu ‘gemotiveerd’ te voelen met alles wat je doet. Heb jij soms ook een extra zetje nodig in de goede richting? Motivatie posters zetten jou onbewust aan het werk en laten je nadenken. 


Het is bewezen dat deze motivatie werkt. Niet alleen op het vlak van productiviteit maar ook op het vlak van onze energie.

Motivatie schilderijen
Motivatie schilderijen

Wat is motivatie? 

Motivatie, ook wel drijfveer, beweegreden of gewoon plezier is de som van alle bewuste en onbewuste redenen van iemand om actie te ondernemen. Het staat voor onze drive om iets te doen. 

Wist je dat? Sociaal contact goed is voor jouw motivatie. Kleding indicator is van motivatie. Motivatie meetbaar is met een intelligentietest. Kleine overwinningen motiveren. Je wordt gemotiveerd door herkenbaarheid.

Ben jij op zoek naar passende motivatie posters voor in jouw slaapkamer, kantoor, woonkamer, sportschool, bedrijfspand of op jouw school? Wij zetten verschillende motiverende schilderijen passend in verschillende ruimtes voor je op een rijtje!

Motivatie schilderijen

Shop motivatie posters

Op zoek naar mooie motivatie posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

#1 Motivatie posters voor in huis

In huis is het altijd fijn te worden herinnerd aan positiviteit! Maar in de ene ruimte hang je misschien wat sneller motiverende schilderijen op dan in de andere ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer: hier kun je een goede positieve reminder ophangen voor wanneer je op staat zodat je de dag geïnspireerd begint!

Of bijvoorbeeld in jouw thuiskantoor. Wanneer je thuis aan het werk bent, of aan studie zit, is het fijn te worden herinnerd aan een stukje positiviteit met motiverende schilderijen. Ook is het een leuke aankleding voor in de ruimte.
Voor de liefhebber die op zoek is naar motivatie posters, maar geen print wil die te ‘overheersend’ is, zitten er in de motivatie collectie ook subtielere printen! Deze kunnen goed worden gebruikt in bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer. Daarbij zitten er posters bij die naast motivatie ook een mooie landschap achtergrond hebben. De prints ''Make the jump'' en ''The best view'' zijn hier mooie voorbeelden van.

Motivatie schilderijen
Motivatie schilderijen

#2 Motivatie posters voor op kantoor 

In een kantoor zijn motiverende teksten natuurlijk erg passend! Het werkt goed bepaalde ‘one liners’ te zien gedurende de dag. 
Motivatie werkt in het onbewust zijn van mensen in, dit heeft een positieve invloed op de hersenen. Dit is positief voor de werknemers in het bedrijf. Ook is het gunstig voor de klanten die langskomen, motiverende schilderijen geven het bedrijf namelijk een inspirerende sfeer.
In de motivatie collectie zijn er specifieke posters gecreëerd die passend zijn voor op kantoor of in een werkkamer. Help je werknemers en jezelf herinneren aan een stukje inspiratie en motiveer hen!

#3 Motivatie posters in de sportschool 

Run jij toevallig een sportschool, of heb je een work-out plek in huis? Dan is dit natuurlijk dé plek om motivatie posters terug te laten komen! Blijf gemotiveerd tijdens het sporten en word herinnerd aan jouw doel! Ook leuk om je sportschool mee te pimpen.

De motiverende schilderijen van Walljar zijn niet alleen teksten en motiverende quotes, maar ook hele indrukwekkende creaties! De motivatie posters zijn zeker een toevoeging in iedere ruimte!

Op zoek naar sport gerelateerde motivatie quotes? Ook hier hebben wij verschillende prints voor! Zie bijvoorbeeld '' Take the stairs'' of '''Weight of success''.

Ben jij helemaal enthousiast geworden en kan je niet wachten motivatie posters op te hangen? Kies dan hier jouw favoriete print! 

Shop motivatie posters

Op zoek naar mooie motivatie postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

#4 Motivatie posters op school 

Run jij een school, ben jij een leraar of lerares, of een leerling die op zoek is naar een gave motivatie poster? Op school is het erg passend motivatie quotes terug te laten komen! Onbewust doet het met iedereen iets wanneer ze de quotes in snelheid voorbij zien komen. 
Daarnaast worden de lege wanden op een creatieve manier opgevuld met unieke wanddecoratie! Bekijk hier de gehele motivatie collectie.

De motivatie posters kunnen in iedere ruimte worden gebruikt en voor iedere ruimte is er wel iets aansluitends te vinden. Zo ook voor scholen!
De motiverende posters en prints zijn ook leuk om met andere collecties te combineren voor een afwisselend effect!

Kies uit verschillende materialen

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende opties voor materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.

Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzend gladde afwerking. 

Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting. 

Met posters creëer je een matte uitstraling en hangen strak op de wand wanneer je deze laat inlijsten.
Motivatie schilderijen
Motivatie schilderijen

Motivatie nodig?

Thuis, kantoor, school, sportschool of je slaapkamer maakt niet uit! Deze motivatie posters zullen vet staan in elke ruimte. Bekijk en shop de gehele motivatie collectie!