Gepersonaliseerde posters

Maak je eigen poster uniek door deze helemaal naar jouw wensen te ontwerpen!

Posters zijn er in overvloed in allerlei vormen, stijlen en maten. Maar soms zit hetgeen wat je wilt er alsnog niet tussen. Gepersonaliseerde posters zijn hiervoor de oplossing! Wij maken posters volledig op maat: van custom designs tot aan ingestuurde foto’s, wij brengen jouw ideeën tot leven op poster, canvas of plexiglas.

Stuur jouw ontwerp in

Een gepersonaliseerde poster met een familiefoto, een leuke foto met vrienden of een andere waardevolle herinnering die is vastgelegd? Altijd al jouw bedrijfslogo op een bijzondere manier willen weergeven op de wanden van kantoor? Of heb je een poster gevonden waarvan je het design net wat anders zou willen hebben? Alles is mogelijk. Stuur jouw wensen in naar info@walljar.com of start een chat!

Werk samen met onze designers

Heb je iets in gedachte maar weet je niet hoe je dit moet vormgeven? Wij hebben een team van designers voor je klaarstaan die in samenwerking met jou de gewenste gepersonaliseerde poster kunnen designen. De opties qua maat, design of materialen zijn eindeloos: elke gepersonaliseerde poster wordt met aandacht op maat gemaakt!

Gepersonaliseerde posters op maat gemaakt

Afhankelijk van jouw idee zullen we gaan kijken welk type materiaal hier het beste bij past. Wij bieden plexiglas, canvas en posters aan en deze hebben allemaal net iets andere eigenschappen waardoor de één misschien weer net wat beter past bij waar jij naar op zoek bent. 

Poster (ingelijst)Ga je voor een gepersonaliseerde poster? De posters van Walljar zijn gedrukt op 240 grams satijn fotopapier; dit geeft een matte uitstraling aan je print. 

CanvasWil jij graag een print met een matte uitstraling? Dan is het oude vertrouwde canvas schilderij de ideale uitkomst! Dit materiaal is betaalbaar en duurzaam.

PlexiglasPlexiglas heeft geen frame: de prints worden direct op de achterkant van het glas gedrukt. Plexiglas is een materiaal dat zowel binnen als buiten opgehangen kan worden.

Het prijzen plaatje

Wanneer je samen met onze designers een eigen ontwerp gaat maken komt er wel wat extra's bovenop de normale vraagprijs van een poster aangezien ons team dan custom aan de slag moet gaan. 
Neem contact op met info@walljar.com voor de prijsopgave. Ook via de chat mag je gerust je vragen stellen als er onduidelijkheden zijn en dan helpen we je op weg. Samen realiseren we dat jouw idee werkelijkheid wordt!

Maatwerk: zoals jij het wilt

Van elk gewenste formaat en design tot een keuze uit diverse materialen: wat voor ideeën je ook hebt, wij maken er werkelijkheid van. Of je nou een kleine gepersonaliseerde poster wilt, een gehele muur, textielwanden, behang of muurcirkels, bij Walljar ben je aan het juiste adres.

Stuur jouw ontwerp in, en wij gaan aan de slag!

Sale Off
Custom design - Walljar

Let op: Afbeelding moet minimaal 1000 pixels zijn aan de kortste zijde en de Dpi moet 300 zijn (te vinden bij de eigenschappen van de foto). Na het indienen van jouw ontwerp, zullen we eerst een terugkoppeling geven hoe jouw design eruit komt te zien. Na goedkeuring printen we jouw design!

12,999,99
Gepersonaliseerde posters
Gepersonaliseerde posters

Bestel nu jouw gepersonaliseerde poster

Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerde poster voor je eigen wanden, een uniek cadeautje wilt geven of je kantoorpand een nieuw leven in wilt blazen, met een team van designers en de beste kwaliteit zit je bij Walljar aan het juiste adres. Ga nu aan de slag en neem contact met ons op via de chat, mail of telefoon!