Vind nu canvas prints die bij jouw interieur passen!


De leukste manier om je muren te versieren: met canvas prints!

Canvas prints: in welk interieur?

Een canvas print kun je natuurlijk in elk interieur ophangen. Canvas prints passen wel beter bij het ene interieur dan het andere interieur. Wij geven je in dit artikel wat tips over een aantal interieurstijlen waar een canvas print beeldig bij staat!


Weet jij al zeker dat een canvasprint perfect bij jouw interieur past? Heb jij geen advies nodig? Wacht dan niet langer en bekijk ons brede assortiment!

Canvas prints
Canvas prints

De drie interieurstijlen voor canvas prints

Over het algemeen past een canvas het beste bij drie specifieke interieurs. Dit zijn een vintage, landelijk en klassiek interieur. In dit artikel lopen we alle drie de interieurs met je door.
We vertellen je wat over de kenmerken van een bepaald interieur. Je zal lezen waarom een canvas print zo goed bij het specifiek gegeven interieur past. Op deze manier kun je jouw eigen interieur herkennen. Uiteraard kun je jouw eigen interieur nog aanpassen naar een van deze drie interieurs. 

Canvas prints

Shop canvas prints

Op zoek naar mooie canvas prints? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Canvas prints in een vintage interieur

Authentiek maar geen retro
Vintage wordt vaak verward met retro, maar er is één verschil. Vintage is namelijk oud terwijl retro daarentegen oud lijkt. Een vintage interieur kan herkend worden aan het oude interieur. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van witte en bruine kleuren, deze kleuren zijn terug te zien in de oude meubelstukken die in het huis staan. Als we naar de meubels kijken van dit interieur dan valt het volgende op: het zijn authentieke spullen waar de oudheid vanaf straalt. Dit betekent dat er bijvoorbeeld best slijtage te zien mag zijn op de bank of een kastje. Er is er vaak een houten kastje met vitrine aanwezig en klassieke ‘’tik tak’’ klok past ook perfect bij dit interieur. Het interieur moet kortom oud, oud en nog eens oud uitstralen.
Canvas prints in een vintage interieurCanvas kennen we al sinds de 15e eeuw. Het is echter wel veranderd in der loop der tijd. Het is namelijk een stuk moderner geworden als we kijken naar het materiaal en de uitvoering. Ondanks dat wordt een canvas nog steeds geassocieerd als een ‘’ouder ogend’’ object. Het heeft dus dezelfde oude uitstraling als een vintage interieur. Een canvas print zorgt er dus voor dat je interieur haar karakter niet verliest en bovendien het huis meer sfeer krijgt. Onze vintage steden en vintage voetbal zijn ideale canvas prints voor dit interieur. 
Neem een kijkje in onze vintage steden collectie, deze canvas prints zullen perfect in dit interieur passen!

Canvas prints

Canvas prints in een landelijk interieur

Functioneel maar toch ook knusEen landelijk interieur is warm en knus. Het is een zeer functioneel interieur en er wordt vaak gebruik gemaakt van robuuste meubels en accessoires. Daarnaast komen natuurlijke materialen hier vaak voor in de vorm van grof hout. Denk aan een bijzettafeltje of planken aan de muur. 


De meubels hebben vaak grijze of bruine tinten met ter afwisseling accessoires gemaakt van wit/wit grijze tinten. Bij de accessoires wordt ook vaak gebruik gemaakt van spreuken en wijsheden. 

Canvas prints in een landelijk interieur 

Een canvas print past normaal gesproken bij de wat oudere interieurs. Een landelijk interieur wordt vaak gezien als een wat ouder interieur. De canvas prints geven het warme en knusse gevoel van dit interieur weer. Bovendien zorgt een canvas er voor dat de kunst er echt uitspringt in je interieur door de 4 cm framedikte van het materiaal.

Bekijk onze bloemen collectie eens! Deze canvas prints zullen perfect aansluiten bij een landelijk interieur. 

Shop canvas prints

Op zoek naar mooie canvas printsBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99