Walljar heeft er een missie van gemaakt om lege muren aan te pakken. We zien in veel omgevingen dat er niet wordt gedacht aan het creëren van een fijne sfeer. Een ruimte met witte muren en zonder karakter is natuurlijk voor niemand motiverend. Dat zien wij graag anders! Onze producten brengen leven in de brouwerij en zorgen voor een goede sfeer in iedere omgeving. 


ONZE PRODUCTEN

Walljar levert prints, gedrukt in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je kunt bij ons jouw print laten drukken op plexiglas, canvas of op een poster. Een print op plexiglas wordt direct op de achterkant van het plexiglas gedrukt. Het plaatmateriaal heeft een glanzende en gladde afwerking. Ga je liever voor een minder shiny look? Dan is het vertrouwde canvas een perfecte keuze: het is duurzaam, betaalbaar en bevat de kleur en textuur die je ervan verwacht. Uiteraard wordt het doek verstevigd door middel van een houten frame. Ben je op zoek naar een poster? De posters van Walljar zullen je zeker helpen om een inspirerende omgeving te hebben! De prints zijn gedrukt op 240 grams satijn fotopapier, dit premium fotopapier geeft een matte uitstraling aan de print.

 

''Bij Walljar werken we elke dag aan nieuwe designs om jouw lege muren op te vullen met inspirerende prints.''

Meer zien?

Volg ons dan op PinterestInstagramFacebook en LinkedIn voor dagelijkse inspiratie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling. Laat je inspireren en ontdek de nieuwste collecties!