Wij bieden onze wanddecoratie aan op plexiglas, canvas en (ingelijste) posters. Lees snel verder voor de details per materiaal! Interesse in een eigen ontwerp op een print? Dat kan! Klik dan hier

Plexiglas

Ben je op zoek naar iets om jouw muren op te frissen, zonder frame? Dan zit je bij Walljar op de juiste plek! Deze print wordt direct op de achterkant van het plexiglas gedrukt. De plaat heeft een dikte van 3 millimeter (5 millimeter dik op aanvraag) met gepolijste randen.
 
Het plaatmateriaal heeft een glanzende en gladde afwerking. Plexiglas is geschikt voor zowel binnen en buiten. Gedrukt in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Plexiglas muurdecoratie Walljar
Het ophangsysteem van een plexiglas print zijn afstandhouders met boorgaten. Er worden gaten gemaakt in de glasplaat, zodat je de plaat eenvoudig kunt ophangen door middel van de afstandhouders. Hieronder zie je in de tabel een samenvatting van de specificaties van het plexiglas plaatmateriaal.
Materiaal:

Plexiglas

Gewicht: 1,19 gr/cm2
Print: UV print
Dikte: 3 mm
Afwerking: Glanzend
Ophangsysteem:

Stalen afstandhouders met boorgaten

Binnen/buiten: Binnen en buiten
Waterbestendig: Ja

Canvas

Ga je liever voor een minder shiny look? Dan is het vertrouwde canvas een perfecte keuze: het is duurzaam, betaalbaar en bevat de kleur en textuur die je ervan verwacht. Door de full color bedrukking komen alle prints op canvas mooi tot uiting.
Canvas muurdecoratie WalljarUiteraard wordt het doek verstevigd door middel van een houten frame van 4 cm dik. De full color bedrukking wordt met latex aangebracht, dit zorgt voor een geurloze print. Daarnaast is het doek voorzien van een B1-certificaat. Dit houdt in dat het doek brandvertragend werkt. Hieronder zie je in de tabel een samenvatting van de specificaties van het canvas materiaal.

Materiaal:

Canvas

Gewicht: 0,85 gr/cm2
Print: 12-kleuren digitaaldruk
Dikte: 4 cm
Afwerking: Mat
Ophangsysteem

Houten frame

Binnen/buiten: Binnen (evt. buiten)
Waterbestendig:

Ja

Poster (met of zonder lijst)

Ben je op zoek naar een poster? De posters van Walljar zullen je zeker helpen om een inspirerende omgeving te hebben! De prints zijn gedrukt op 180 grams fotopapier, dit premium fotopapier geeft een matte uitstraling aan de print.
Poster ingelijst Walljar
Het ophangsysteem van de poster is een zwarte lijst (optioneel). De fotolijst kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen en geeft de print een moderne uitstraling. De fotolijst is zeer eenvoudig aan de muur te bevestigen, zo heb je jouw poster in een handomdraai aan de muur gekaderd.

Materiaal

Poster

Gewicht: 180 gr/m2 foto papier
Print: 12-kleuren digitaaldruk
Afwerking: Mat
Ophangsysteem:

Zwarte lijst (optioneel)

Binnen/buiten: Voor binnen
Waterbestendig: Nee