Creëer nu de ultieme industriële slaapkamer!

Wij helpen je op weg met de juiste inrichting, kleuren en wanddecoratie voor jouw industriële slaapkamer.

De slaapkamer is natuurlijk een ruimte waar jij je compleet op je gemak wilt voelen, gelukkig kun je in je slaapkamer lekker je creativiteit kwijt en er echt je eigen stekkie van maken. Je kunt kiezen voor veel verschillende stijlen, één van onze favorieten is de industriële slaapkamer. Lees snel verder en leer alles wat er te leren valt over de industriële slaapkamer!

Wat past er bij de industriële slaapkamer?

Elementen die terug moeten komen in jouw industriële slaapkamer zijn materialen zoals leer, metaal en hout. Verrassend genoeg kun je ook best wat planten toevoegen in deze stijl. Ook kun je met de nodige accessoires de slaapkamer echt eigen maken, kijk bijvoorbeeld eens naar leuke wanddecoratie.

Industriële slaapkamer
De basis van de Industriële slaapkamer
Er zijn twee elementen die in elke industriële slaapkamer terug (moeten) komen, dit zijn steen en metaal. Steen is dé basis voor deze stijl en kan absoluut niet ontbreken. Heb jij al een stenen muur in je slaapkamer dan is dit natuurlijk erg handig. Er zijn ook verschillende manieren om dit zelf aan te brengen. Zo kun je steenstrips van bakstenen op je muur plakken, of je kan dit zelfde effect creëren met bakstenen print op behang.

Ook metaal geeft een enorme industriële look aan je slaapkamer. Je kunt metaal op verschillende manieren toevoegen in je industriële slaapkamer. Zo kun je bijvoorbeeld een grote metalen lamp ophangen, maar ook een metalen ledikant in je kamer plaatsen. Voor de echte creatievelingen onder ons kan je zelfs een fiets aan je muur hangen.

Shop wanddecoratie voor een industriële slaapkamer

Op zoek naar mooie wanddecoratie voor een industriële slaapkamer? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Het bed

Het bed is het middelpunt van de industriële slaapkamer, en daarom mag je hier best wel mee uitpakken. Zoek een bed uit met een combinatie van metaal en hout voor een stoere look. Met deze designs haal je vaak een enorm sterk bed in huis wat jaren meegaat. Wanneer je veel hout in je bed frame hebt pas dan wel op met welk type hout je te maken hebt.

Verlichting in je industriële slaapkamer

In de industriële slaapkamer wordt veel met donkere kleuren gewerkt en daarom is het belangrijk dat de verlichting in de kamer goed geregeld is.

Door te spelen met het licht in je kamer kan je voor de sfeer zorgen die jij graag wilt. Denk dus goed na over je ‘lichtplan’. Verlichting die past in de industriële slaapkamer is er in elke prijsklasse, zo kun je denken aan gave stalen hang- of sta lampen, stalen spotjes of peertjes met led verlichting die je via een draad van het plafond laat hangen. Tip! Gebruik dimmers op je lampen, zo kun je elk effect creëren.

Shop wanddecoratie voor een industriële slaapkamer

Op zoek naar mooie wanddecoratie voor een industriële slaapkamerBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

Wanddecoratie in de industriële slaapkamer

Met wanddecoratie kun je natuurlijk ook sfeer brengen in je slaapkamer, maar welke wanddecoratie past nu het beste bij de industriële slaapkamer? Hieronder hebben we een aantal collecties gezet die volgens ons perfect passen bij deze stijl.
Line artLine art is helemaal van deze tijd en past perfect in de industriële slaapkamer. Deze subtiele schilderijen maken jouw slaapkamer op een minimalistische wijze helemaal af. Bekijk de line art collectie
DictionaryDe dictionary collectie bestaat uit typografische wanddecoratie. De prints hebben een definitie in een woordenboek stijl en zijn in meerdere stijlen te bestellen. Deze unieke prints passen helemaal bij jouw industriële slaapkamer!
FotografieDe fotografie collectie past perfect in de industriële stijl! Deze zwart/wit prints maken jou industriële slaapkamer helemaal af. Ook kun je meerdere prints combineren en zo een gave fotowand creëren.
VintageEen stijl die perfect in de industriële slaapkamer past is de vintage collectie. Ben jij op zoek naar een vintage vibe? Dan moet jij eens snel gaan bladeren door onze vintage collecties.

Industriële slaapkamer

Planten

Bij de industriële slaapkamer denk je misschien niet gelijk aan het toevoegen van wat groen, maar dit past juist goed in deze stijl. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Zo kun je ervoor kiezen om wat grote planten in je kamer aan te brengen om op deze manier sfeer te brengen 
Heb je een wat kleinere slaapkamer? Kies er dan voor de hoogte in te gaan met gave wandplanken waar je dan wat hangplanten op zet, zo heb je toch groen in de kamer en op deze planken kun je ook nog andere accessoires kwijt, zoals leuke wanddecoraties zoals onze planten collectie!

Meubels

Met de juiste meubels kun je ook een bepaalde vibe aan je kamer geven. In de industriële slaapkamer kun je dit op verschillende manieren doen. 

Als eerste kun je leuke metalen kasten in de kamer zetten. Zo kun je een metalen locker omtoveren tot kledingkast, of je kan een metalen nachtkastje naast je bed zetten. Metalen lampen passen ook helemaal in de industriële slaapkamer en voegen de juiste sfeer toe. Verder werken houten meubels ook altijd goed in deze stijl.
Industriële slaapkamer
Industriële slaapkamer

Creëer jouw industriële slaapkamer!

Loop al onze collecties langs en vind jouw favoriete wanddecoratie. Onze volledige collectie is beschikbaar op canvas, plexiglas en poster. Creëer nu je eigen unieke industriële slaapkamer!