De mooiste Den Haag posters vind je bij Walljar!

Bestel jouw favoriete monument op een Den Haag posters!

Den Haag posters

Ben jij een echte Hagenees? Dan is een schilderij van Den Haag echt iets voor jou! Walljar verkoopt haar collecties in 3 verschillende soorten materialen; posters, canvas en plexiglas. Lees snel verder welke prints er allemaal in onze collectie zitten!

Den Haag posters
Den Haag posters

Onze collectie: Den Haag posters

Bekijk nu Walljar’s collectie van Den Haag! De meest spectaculaire gebouwen en monumenten van Den Haag vind je in deze collectie. Denk aan gebouwen als het het Vredespaleis, Mauritshuis en de Haagse toren. Niet alleen de hedendaagse gebouwen zijn op onze wanddecoratie te vinden, maar ook de historische gebouwen uit jaren 60, 70 en 80 zijn als schilderij verkrijgbaar.

Bovendien heeft Walljar verschillende stadskaarten van Den Haag en vintage voetbal wanddecoratie van de voetbalclub ADO Den Haag in deze collectie. Zoals je ziet is er keuze genoeg! Bekijk onze volledige collectie en kies jouw favoriete Den Haag posters uit!

Den Haag posters
De stad Den Haag
Den Haag, de stad van vrede en recht. Het staat bekend als de stad van rechtspraak en internationale bijeenkomsten. De tweede Kamer is hier gevestigd evenals het internationaal gerechtshof (vredespaleis) en het internationaal strafhof. Als er in de rechtspraak of politiek iets interessants gebeurt dan speelt dit zich altijd af in Den Haag.

Den Haag is het politieke centrum van Nederland. In de Tweede kamer zullen er altijd discussies plaatsvinden over hoe het nou verder moet met Nederland. En wanneer er een demonstratie in Nederland plaatsvindt dan zal deze zich 9 van de 10 keer op het Malieveld in Den Haag afspelen.

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Den Haag en alles wat deze mooie stad te bieden heeft? Lees hieronder dan verder over een aantal van Den Haags mooiste plekjes en bezienswaardigheden!

Shop Den Haag posters

Op zoek naar mooie Den Haag posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99

Gratis verzending!

€4,99