Creëer een uniek gevoel met Breda posters

Ben jij een echte Bredanaar? Bestel dan nu de mooiste Breda posters!


Breda posters

Wij hebben wanddecoratie van het Kasteel van Breda tot aan een complete voetbal collectie van NAC Breda. Ben jij een echte Breda fan? Lees dan snel verder over alles wat wij in onze collecties hebben!

Breda posters
Breda posters

Onze collectie: Breda posters

Neem nu een kijkje in onze Breda collectie en vind prints van de meest herkenbare gebouwen en monumenten van deze schitterende stad. Je zult zowel vintage als moderne posters tegen komen. Hiernaast hebben wij een vintage voetbal collectie en een serie stadskaarten van het centrum van Breda. Zorg ervoor dat jij dat echte Breda gevoel om je heen creëert en schaf nu onze vette Breda posters aan. Als echte Bredanaar moet jij deze prints natuurlijk aan je muur hebben!

Breda posters
De parel van het Zuiden
Breda staat ook wel bekend als de parel van het zuiden en is een heerlijk stukje Bourgondië in Nederland. Wanneer je eens gezellig een weekendje weg wilt is Breda een ideale bestemming. Je zult historische monumenten uit de Nassautijd zoals het kasteel Breda, het Begijnhof en de Grote kerk tegen komen. Ook kun je in Breda prima terecht voor een middagje winkelen en vind je er veel leuke cafés en restaurants.

Shop Breda posters

Op zoek naar mooie Breda posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Modern Breda

Breda is met haar bruisende binnenstad één van de gezelligste steden van Nederland. De stad is met carnaval ongeveer het middelpunt van Nederland maar heeft buiten deze periode natuurlijk nog veel meer te bieden. Dit hebben wij allemaal op onze prints vastgelegd. Lees snel verder en ontdek een aantal bezienswaardigheden in Breda.

Kasteel van BredaHet kasteel van Breda is een rijksmonument uit de stad. Sinds 1826 is de Koninklijke Militaire Academie hier gevestigd als opleidingsinstituut voor de landmacht. De luchtmacht (1936) en de marechaussee (2002) zijn hier inmiddels ook gevestigd. Jaarlijks worden hier zo’n 700 cadetten opgeleid tot volwaardige officieren. 
Ben jij geïnteresseerd in de print van het Kasteel van Breda? Bestel deze dan hier!
BegijnhofHet Begijnhof ligt in het centrum van Breda en is een historisch, cultureel en religieus erfgoed. Rondom het hof staan zo’n kleine 30 woningen en een klein kerkje. Begijnen zijn alleenstaande vrouwen die deel uitmaken van een vrije lekengemeenschap binnen de katholieke kerk. Het Begijnhof bestaat al sinds 1267 en tot op de dag van vandaag worden de woningen nog steeds uitsluitend bewoond door alleenstaande vrouwen.

Als Breda fan kan deze print natuurlijk niet aan jouw muur ontbreken! Check snel de print van de Begijnhof in onze collectie en haal deze nu in huis!
Van het Kasteel van Breda en het Begijnhof tot aan het Rat Verlegh Stadion en het Baroniemonument. Alle landmarks van Breda hebben we voor jou ontworpen. Wil jij deze Breda schilderijen ook graag in huis halen? Neem dan een kijkje in onze Breda collectie en plaats je bestelling!

Breda posters
Breda posters

Vintage Breda posters

Ben jij geïnteresseerd in vintage prints uit de historie van Breda? Walljar heeft Breda posters verzameld in de collectie vintage steden. In deze collectie kun je historische prints van de Koninklijke Militaire Academie, de Grote kerk of Kasteel Bouvigne vinden.
Haal nu deze landmarks van Breda in huis en deel jouw passie voor Breda met anderen. Neem een kijkje in onze collectie Breda posters en selecteer jouw favorieten!

Breda voetbal posters

Een avondje NAC is een begrip wat iedere voetbalfan in Nederland kent. Op de vrijdag- of zaterdagavond lekker in het Rat Verlegh Stadion een biertje doen terwijl we met z’n alle genieten van een potje voetbal is typisch Breda.

Voor deze mensen hebben wij een uitgebreide collectie NAC posters waarop enkele van de grootste spelers en momenten uit de historie van NAC staan afgebeeld. Zoals de wedstrijd NAC tegen Feyenoord uit ’74 waarbij er een supporter door de politie van het veld gehaald moest worden. Of een poster van de promotiewedstrijd uit ’66 die werd gespeeld op het terrein van NEC. Kortom, in onze Breda poster collectie vind je voetbal prints voor de echte NAC fans.

Shop Breda posters

Op zoek naar mooie Breda postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99