Haal nu de vetste Rotterdam posters in huis!

Ben jij een trotse Rotterdammer? Haal dan onze wanddecoratie in huis!

Rotterdam posters

Komen wij uit Rotterdam? Ken je dat niet horen dan?! Als ze het niet kunnen horen laat het dan zien met de vetste Rotterdam posters. We hebben voetbal posters, vintage steden en stadskaarten in onze collectie. Lees snel verder!

Rotterdam posters
Rotterdam posters

Onze collectie: Rotterdam posters

Ben jij een trotse Rotterdammert en wil je dit graag laten zien door middel van wanddecoratie? Haal dan nu de prints van Walljar in huis! In de collectie Rotterdam hebben we voor jou een diverse verzameling aan prints gemaakt. Onze collectie zit vol met foto's van de mooiste gebouwen, bruggen, stadskaarten en monumenten. 
Daarnaast hebben we ook voetbal posters van Feyenoord, Sparta Rotterdam en natuurlijk SBV Excelsior niet te vergeten. Wil jij deze schitterende Rotterdam posters aan je muur? Ga dan snel naar onze webshop en vind jouw favoriete print op plexiglas, canvas of poster!

Rotterdam posters
De havenstad Rotterdam
De haven van Rotterdam is de grootste van Europa en één van de grootste van de wereld. Meer dan 470 miljoen ton aan goederen komen jaarlijks door deze haven. Er gaat jaarlijks meer dan 670 miljoen euro om in de haven en deze heeft dus grote waarde voor de stad en het hele land.

Op 14 mei 1940 werd Rotterdam gebombardeerd. Dit bombardement duurde slechts 15 minuten maar vaagde de hele binnenstad weg. Na de oorlog begon de wederopbouw van Rotterdam en is de stad door de decennia heen veranderd in een diverse stad met een moderne architectuur. Deze evolutie van Rotterdam is terug te vinden in onze collectie Rotterdam posters. Ga snel naar onze webshop en haal deze echte Rotterdamse posters nu in huis!

Shop Rotterdam posters

Op zoek naar mooie Rotterdam posters? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

De steden collectie: Rotterdam

In onze steden collectie vind je moderne posters van Rotterdam. Alle landmarks die je ziet wanneer je door Rotterdam loopt zijn terug te vinden in de collectie. Ben jij nou een echte Feyenoord fan dan is er natuurlijk een print van de Kuip te vinden in onze Rotterdam collectie. Daarnaast zijn er ook zat andere landmarks die synoniem staan voor Rotterdam zoals de Erasmusbrug, de Euromast en Rotterdam Centraal. 

ErasmusbrugIedereen die wel eens in Rotterdam is geweest heeft ‘de zwaan’ gezien. Dit is de bijnaam van de bekendste brug van Rotterdam: de Erasmusbrug. Deze brug verbindt de Kop van Zuid met het centrum van Rotterdam. De zwaan is vernoemd naar de humanist en filosoof Desiderius Erasmus. De Erasmusbrug is een 284 meter lange tuibrug met een 139 meter hoge pyloon. Dit boegbeeld van Rotterdam is iets wat elke Rotterdam fan op zijn of haar muur moet hebben hangen. Bekijk de print hier.

EuromastDit 185 meter hoge bolwerk is een van de hoogste torens van Nederland en een echte eye-catcher van Rotterdam. Vanaf deze toren heb je een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. De Euromast heeft een hele hoop meer te bieden dan alleen een fantastisch uitzicht. Voor de thrillseekers onder ons biedt de Euromast de hoogste abseil attractie van Nederland waar je je eens lekker kan laten gaan. Ook kan je in de Euromast overnachten in een luxe suite met een spectaculair uitzicht over de stad. Bekijk de print van de Euromast hier.

Neem snel een kijkje in onze collectie Rotterdam posters en kies jouw favoriet!

Rotterdam posters
Rotterdam posters

Vintage Rotterdam posters

Met onze vintage Rotterdam collectie kan jij dat oude Rotterdamse gevoel aan je muur creëren. Schitterende naoorlogse prints van een Rotterdam in wederopbouw. 
Heerlijk vintage prints van de Lijnbaan, de Coolsingel en het stadhuis en nog velen meer. Zie de ontwikkeling van Rotterdam tot de moderne bruisende stad van vandaag door middel van onze vintage prints.

Rotterdam voetbal posters

Rotterdam is een absolute voetbalstad. Met drie verschillende profclubs is de stad actief in het betaalde voetbal. Rotterdam volgt wekelijks de verrichtingen van Sparta Rotterdam, Feyenoord en SBV Excelsior gedurende alle wedstrijden die zij spelen. Walljar biedt vele historische prints aan van alle drie de Rotterdamse voetbalclubs die voor elke fan van het Rotterdamse voetbal een must have zijn. 

Geniet nu van de vintage voetbal Rotterdam en haal deze vette voetbal posters nu in huis!

Shop Rotterdam posters

Op zoek naar mooie Rotterdam postersBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

Stadskaarten Rotterdam

Een van onze favoriete collecties is toch echt wel de stadskaarten collectie. Wij hebben voor Rotterdam verschillende stadskaarten gemaakt van het centrum. Er zijn zes unieke prints ontworpen zodat jij een vette print van jouw favoriete stad op de muur kunt hangen. Op onze stadskaarten zie je een bird’s-eye view van onze moderne havenstad. Met deze prints zie je Rotterdam in een compleet nieuw daglicht en kun je de stad beter leren kennen.
Ben jij net nieuw in Rotterdam of ken je iemand die net in de stad is komen wonen? Dan is dit zeker een perfect cadeau!

Materialen

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende opties voor materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.


Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzend gladde afwerking. 

Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting. 

Met posters creëer je een matte uitstraling en hangen strak op de wand wanneer je deze laat inlijsten.
Rotterdam posters
Rotterdam posters

Ontdek alle Rotterdam posters!

Ben je helemaal overtuigd van jouw favorieten Rotterdam posters? Bestel deze dan nu!