Jouw mancave inrichten met posters van Walljar 

Decoreer jouw muren met onze uitgebreide collecties wanddecoratie!

Jouw mancave inrichten met posters van Walljar 

Het hebben van een mancave is toch wel echt dé droom van iedere man. Een eigen plek waar je met de mannen samenkomt om te gamen, films of sport kan kijken, zuipen, of gewoon chillen.


Heb jij een ruimte in jouw huis dat omgetoverd kan worden tot een echte mannenplek? Denk bijvoorbeeld aan de zolder, de kelder, of een andere kamer die niet meer gebruikt wordt.


Mancave inrichten
Mancave inrichten

Maak er een mannenplek van met deze posters 

Bij het inrichten van de mancave zijn dingen als een zithoek, een bar en een goede muziekinstallatie onmisbaar. Wil je echt groot dromen, dan heb je zeker ook een pooltafel nodig. Maar denk maar niet dat wanneer dit allemaal staat, je klaar bent! Een mancave heeft pas echt een goede sfeer als het goed gedecoreerd is. Gelukkig hebben wij de beste wanddecoratie en posters voor je op een rijtje gezet om er een echte mancave van te maken.
De meubels staan er en het enige wat je nog nodig hebt is… sfeer! Dit is super belangrijk in je mancave; anders kan je net zo goed in de woonkamer chillen. Laten we je inspireren met wat posters die perfect zijn voor het inrichten van jouw mancave.

Mancave inrichten

Shop posters voor de mancave

Op zoek naar mooie posters voor de mancave? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Voetbal posters voor in de mancave 

Als je van voetbal houdt, dan is er 1 activiteit dat vast en zeker regelmatig zal plaatsvinden in je mancave; samen met de mannen voetbalwedstrijden kijken. Onzevoetbal collectie zit vol met voetbal posters die perfect zullen hangen in jouw mancave. Zo kun je kiezen uit posters van je favoriete club, stadion of de beste actie momenten. Dé perfecte posters voor in een mancave!

Mancave inrichten

No risk no rari

Of je mancave zich nou toevallig bevindt in je garage, of je houdt simpelweg van auto’s, auto posters zijn altijd een goede toevoeging. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van onze ‘No Risk, No Rari’ posters, met prints van Ferrari’s? Wil je een succesvol leven hebben? Leef niet op de veilige manier. Creëer jouw eigen succes en neem een risico. Want vergeet niet: No Risk No Rari. Deze afdruk houdt je gemotiveerd om je doelen te bereiken en succesvol te zijn. Deze poster geeft echt een mannelijke sfeer bij het inrichten van jouw mancave!

Game posters voor in de mancave

Voor alle gamer mannen onder ons! Playstation, Xbox of computer maakt nu even niet uit, elke fanatieke gamer weet; beast mode moet aan staan wanneer je in een spel zit.

Daarom dat deze poster ook zo goed past in een mancave. Want er is maar één modus voor een succesvolle ondernemer. Doe het gewoon. Beast mode on.  De “beast mode” poster shop je in de motivatie collectie!

 Shop posters voor in de mancave

Op zoek naar mooie posters voor in de mancaveBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

Filmscène posters voor in de mancave 

Van je mancave kun je natuurlijk ook een soort thuisbioscoop maken. Als je echt een filmgek bent, dan moeten er wel wat film posters hangen in jouw mancave. 
Onze filmscène collectie zit vol met posters van de beste films die een geweldige toevoeging zullen zijn voor het inrichten van jouw mancave. Deze “Pulp fiction” poster shop je in de filmscènes collectie!

Steden posters voor in de mancave 

Een heel simpele maar toffe manier om de boel wat sfeer te geven is door steden prints van jouw stad op te hangen. 
Wij hebben een steden collectie uitgebracht met architectuur en stadskaarten van verschillende steden in Nederland. Kijk snel of jouw stad er tussen zit en richt jouw mancave in met iets persoonlijks!

Beroemdheden posters voor in de mancave

Heb je een rapper, acteur / actrice of een andere ster waar je fan van bent? Dan is een print uit deportretten collectie iets voor jou. De prints in de portretten collectie is zijn gemaakt door middel van flat design. Dit is tegenwoordig een grote trend in de grafisch vormgeving industrie! Er wordt hierbij gebruik gemaakt van eenvoudige, tweedimensionale elementen en heldere kleuren. Wanddecoraties in deze stijl geven een rustige en minimalistische, maar ook bijzondere sfeer aan jouw kamer!
Laat anderen zien wie nou echt jouw idool is. Kijk snel of hij of zij er tussen staat!

Mancave inrichten

Motivatie en quotes posters voor in de mancave

Inspirerende quotes of motiverende posters passen ook heel goed in een mancave. In onze motivatie collectie kun je heel veel van dit soort posters vinden. 
Niet alleen de quotes staan goed, maar ook de afbeeldingen erachter springen er echt uit in een mancave. De print ''Mindset'' doet het bijvoorbeeld heel goed in een mancave!

Kies uit verschillende materialen 

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende opties voor materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.
Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzend gladde afwerking.
Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting.
Met posters creëer je een matte uitstraling en hangen strak op de wand wanneer je deze laat inlijsten.

Mancave inrichten
Mancave inrichten

Ready?

Klaar om de mancave te decoreren, of wil je nog even onze andere collecties induiken? Bekijk al onze collecties hier en maak wat moois van die mancave!