B2B klant worden?

Goed nieuws voor bedrijven! Je kunt onze producten bestellen via Orderchamp. Je vindt daar onze (nieuwe) collecties en wij nodigen je graag uit je gratis aan te melden! Of word een Walljar wholesaler en profiteer van nog meer voordelen!

Faire

Faire is een digitaal inkoopplatform voor retailers in Europa, Australië, Canada, Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Je kunt het zien als een online groothandel waar je unieke producten kunt inkopen & verkopen tegen groothandelsprijzen. Om je goed op weg te helpen als nieuwe partner, ontvang je in totaal €100,- korting op je eerste bestelling van Faire. Meld je nu gratis aan en koop online producten voor jouw winkel in bij Walljar!

Direct B2B klant van Walljar worden?

Liever geen tussen partij? Geen probleem! Wij hebben zelf namelijk ook een wholesale service. Wil jij wholesaler van Walljar worden, stuur ons dan een mailtje met jouw bedrijfsgegevens en wij maken een account voor je aan!
Voordelen van een Walljar wholesaler:

• Geen minimaal bestedingsbedrag
• Keuze uit de nieuwste collecties
• Verzending is altijd €6.95
• Keuze uit alle producten die op de website staan
• Optie om custom designs te maken
• Advies van onze interieur stylisten

Orderchamp

Orderchamp is een digitaal inkoopplatform voor retailers in de EU. Je kunt het zien als een online groothandel waar je unieke producten kunt inkopen & verkopen tegen groothandelsprijzen. Om je goed op weg te helpen als nieuwe partner, ontvang je in totaal €100,- korting op je eerste bestelling van Orderchamp. Meld je nu gratis aan en koop online producten voor jouw winkel in bij Walljar!

Bedrijfsinformatie

Adres

Scheepmakershaven 29a,

3011 VA Rotterdam,

Nederland


Contact

info@walljar.com

+3110-2613977


Meer zien?

Volg ons dan op Pinterest, Instagram, Facebooken LinkedInvoor dagelijkse inspiratie!