Koop nu jouw Utrecht poster bij Walljar! 

Ben jij een echte Utrechter? Wacht dan niet langer en bestel nu jouw Utrecht poster!

Utrecht poster

Koop nu jouw Utrecht poster bij Walljar! Wij hebben de mooiste wanddecoratie in de vorm van posters, canvas en plexiglas. Walljar heeft een breed assortiment en geeft je dus de keuze uit deze 3 materialen. Er zit dus zeker wat voor jou bij! 


Vertel je vrienden en kennissen hierover en bestel nu jouw favoriete schilderij van Utrecht!

Utrecht poster
Utrecht poster

Onze collectie: Utrecht poster

In onze collectie vind je de mooiste gebouwen, monumenten en andere bezienswaardigheden van Utrecht. Denk hierbij aan gebouwen als de Domtoren, de Galgenwaard, het Beatrix Theater etc. Wij hebben al deze gebouwen speciaal voor jou op een Utrecht poster, canvas of plexiglas, gezet. Dan kun jij jouw favoriete monument in huis of kantoor ophangen!

Utrecht poster
De stad Utrecht
Ligt jouw hart bij de stad Utrecht en vind jij dit een van de mooiste steden die er is? Dan moet je echt een van van onze schilderijen van Utrecht kopen! Het is de stad met de hoogste kerk van Nederland waar je op top over heel de stad kunt uitkijken.

De verbindingsstad van heel Nederland, het middelpunt waar iedereen samenkomt. De stad met het theater dat vernoemd is naar onze vroegere koningin. Kortom een van de belangrijkste steden in ons kleine kikkerlandje.

Meer weten?
Wil jij meer weten over de bezienswaardigheden in Utrecht voordat je een schilderij van Utrecht besteld? Dan heb ik goed nieuws voor je! Hieronder hebben we een aantal schilderijen van Utrecht speciaal voor jou uitgelicht. Mocht een andere stad jouw ook interesseren, bekijk dan onze volledige steden collectie!

Shop een Utrecht poster

Op zoek naar mooie een Utrecht poster? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Bezienswaardigheden op een Utrecht poster

Het Beatrix Theater als schilderij van UtrechtHet beatrix theater is een van de meest populaire theaters in Nederland. Het heeft de op twee na grootste capaciteit aan zitplaatsen. Hier worden regelmatig optredens van cabaretiers en musicals gehouden. Het gebouw heeft naast de theaterzaal ook een royal bar, samsung lounge, queens club en een stijlvolle foyer.

Voordat jij en jouw gezelschap de theaterzaal binnen komen worden jullie ontvangen in het prachtige Mies Bouwman foyer. Het ziet er allemaal spik en span uit, en uitermate chique. Nadat de voorstelling is afgelopen kun je naar de royal bar toe om nog even na te borrelen. Je kunt daarnaast ook de samsung lounge induiken als je zakelijke besprekingen hebt of wilt houden. Bestel dus nu jouw Utrecht poster van het Beatrix theater!

De galgenwaard: where the magic happensDe galgenwaard is de thuishaven van de eredivisieclub FC Utrecht. Het stadion heeft een capaciteit van 23.750 zitplaatsen. FC Utrecht is een prachtige club en speelt elk seizoen weer meer om de Europese tickets in de eredivisie. Thuis in de Galgenwaard is FC Utrecht een zeer moeilijk verslaanbare ploeg als het publiek achter ze staat.

Buiten dat er gevoetbald wordt is er ook de mogelijkheid om een rondleiding door het stadion te krijgen. Zo kun je de catacombe, kleedkamer en alle prijzen van FC Utrecht zien. De rondleiding duurt ongeveer een uurtje. Zo kun jij eindelijk de plek in de kleedkamer zien waar jouw favoriete FC Utrecht speler zit!

Er worden tevens ook evenementen georganiseerd. Zo zijn er vergaderzalen die je kunt huren, bedrijfsfeesten die je kunt houden en lezingen die je kunt geven. Een aantal van de zalen hebben wel een capaciteit van 300 personen. Hier kun je dus zeker een goed feestje houden! Ben jij ook helemaal om van de Galgenwaard? Bestel dan nu deze Utrecht poster hier!

Utrecht poster
Utrecht poster

Vintage voetbal van Utrecht

Naast de prachtige bezienswaardigheden van Utrecht heeft Walljar ook vintage voetbal collectie van Utrecht. Ben jij fan van Utrecht of een club uit de omgeving? Bestel dan de muurversiering van de mooiste wedstrijd van jouw club! Bijvoorbeeld een muurversiering met de belangrijkste goal uit de kampioenswedstrijd of die geweldige save van die geweldige keeper die jouw club toen der tijd op doel had staan.

FC Utrecht supporters ‘70Het schilderij van Utrecht met de FC Utrecht supporters erop afgebeeld is zeker een aanrader als jij zelf ook een echte FC Utrecht supporter bent. Je ziet hier honderden FC Utrecht supporters hun club toezingen en met vlaggen zwaaien. Zij weten zeker hoe je een feestje moet bouwen! De wedstrijd eindigde helaas genoeg in een 1-1 gelijkspel voor FC Utrecht.

Voel jij je een met deze fantastische sfeer van deze FC Utrecht supporters? Bestel dan in de vintage voetbal collectie deze Utrecht poster!

Vintage steden

De grootste kerk van Nederland: De Domtoren
De domtoren is zeer bekend in Nederland. Het is namelijk de allerhoogste kerk in Nederland die ooit gebouwd is. De toren is wel 112,5 meter hoog. De bouw van de toren begon in 1321 en werd pas in 1382 volledig afgerond na enig oponthoud. De toren heeft wel 13 klokken die ruim 30.000 kilo wegen! Om dit enorme gewicht te dragen hebben ze de klokken in een soort houten klokkenstoel gehangen ter ondersteuning.

De Domtoren is zo hoog dat de lift maar liefst 3 minuten nodig heeft om naar de top te komen. Ga je liever met de trap? Dan kun je maar beter zorgen dat je in shape bent, want deze klim is wel 495 trappen hoog. Sommige mensen hebben er zelfs een sport van gemaakt om zo snel mogelijk boven te zijn.

De Domtoren is de trots van de stad Utrecht. Als je aan Utrecht denkt, dan denk je aan de domtoren. In de Domtoren kun je zelfs souvenirs van de Domtoren kopen zoals een Domtoren in miniatuur. Twijfel dus niet en bestel nu jouw Utrecht poster van deze historische kerk in onze vintage steden collectie!

Shop een Utrecht poster

Op zoek naar mooie een Utrecht posterBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99