Decoreer nu je muren met toffe schilderijen van Nijmegen!


Bestel nu Nijmegen wanddecoratie op poster, canvas en plexiglas!

Schilderijen van Nijmegen

Met onze schilderijen in de Nijmegen collectie haal je een stukje Nijmegen in huis. Ontdek nu de voetbal collectie met prints van NEC en Blauw Wit, de bekende bruggen en gebouwen van de stad en de stadskaarten van Nijmegen. Lees snel verder of er wat voor jou tussen zit!


Schilderijen van Nijmegen
Schilderijen van Nijmegen

Onze collectie: schilderijen van Nijmegen

Blader eens door onze Nijmegen collectie en vind hier prints van het mooiste wat Nijmegen te bieden heeft. Van historische voetbal prints tot aan de schitterende bruggen. Daarnaast hebben wij ook stadskaarten van het centrum van Nijmegen en de modernste gebouwen op een print staan. Ben jij nou een échte Nijmegenaar? Ontdek dan nu onze collecties. 

Schilderijen van Nijmegen
Havanna aan de Waal
Nijmegen staat bekend als het Havanna aan de Waal. Deze vestingstad is de oudste stad van Nederland. Wanneer je een rondje gaat lopen door Nijmegen kom je langs de mooiste historische gebouwen, oeroude pleinen en de lange Hezelstraat: de oudste winkelstraat van Nederland.

Nijmegen is ook de thuisbasis van enkele bekende Nederlanders zoals Hardloopster Susan Krumins, journalist Sinan Can en cabaretier Pieter Derks. Wil jij ook een stukje Nijmegen aan je muur? Neem dan nu een kijkje in onze collectie Nijmegen schilderijen.

Shop schilderijen van Nijmegen

Op zoek naar mooie schilderijen van Nijmegen? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Het Nijmegen van nu

Nijmegen is een stad met een schitterende architectuur. Denk bijvoorbeeld aan de Stevenskerk, de Kruittoren en de Waalbrug. Allemaal iconen van Nijmegen waar elke Nijmegenaar trots op is. Hang deze iconen nu aan je muur en geniet van de mooiste gebouwen!
Kruittoren
Elke Nijmegenaar kent de Kruittoren wel. Deze in 1425 gebouwde toren is 30 meter hoog en een overblijfsel van de oude omwalling van Nijmegen die de stad moest beschermen ten tijde van nood. De toren staat in het Kronenburgerpark. Bestel de print van de Kruittoren nu!
De WaalbrugDe Waalbrug is een schitterend stukje architectuur in Nijmegen. Deze in 1936 geopende brug heeft een 244 meter lange boogbrug over de Waal. De brug is in totaal 604 meter lang.
De brug werd in 1940 opgeblazen om een snelle opmars van de Duitsers te stoppen. De brug was in 1943 weer hersteld en kon toen weer in gebruik genomen worden. Tijdens de slag om Nijmegen werd in september 1944 de brug nagenoeg onbeschadigd veroverd door de geallieerden. Dit had een cruciale rol in de verdere bevrijding van Nederland. Ben jij nou helemaal gek op de Waalburg of de geschiedenis ervan? Bestel deze print dan hier!
Neem snel een kijkje in onze steden collectie en haal je favoriete Nijmegen schilderij in huis.

Schilderijen van Nijmegen
Schilderijen van Nijmegen

Vintage Nijmegen schilderijen

Walljar heeft de leukste vintage schilderijen van Nijmegen uit de jaren ’30, ’40 en ’50 in haar collectie. Je vind hier de meest herkenbare plekken van de stad. Schilderijen van bijvoorbeeld het Kloostercomplex, het Stadhuis en de Waalbrug.
Haal nu een stukje vintage Nijmegen in huis met onze vintage schilderijen. Laat mensen meegenieten van jouw liefde voor Nijmegen!

Voetbal schilderijen Nijmegen

Nijmegen heeft haar eigen betaald voetbal vereniging. N.E.C. Sinds de promotie in 1967 bungelt de club een beetje tussen Ere- en Eerste divisie in. In de afgelopen jaren is er vijf keer promotie afgedwongen maar ze zijn helaas ook zes keer gedegradeerd waarvan de laatste keer was in 2017.

In de geschiedenis van de club zijn er vijf spelers die namens N.E.C. het Nederlands elftal hebben behaald. Dit zijn Jan Peters, Theo de Jong, Wim Lakenberg, Pauke Meijers en meest recentelijk Romano Denneboom in 2004.

Ben jij geïnteresseerd in voetbal posters van N.E.C. of Blauw Wit? Neem dan snel een kijkje in onze voetbal collectie en haal jouw favoriete print nu in huis!

Shop schilderijen van Nijmegen

Op zoek naar mooie schilderijen van NijmegenBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99