Kinderkamer wanddecoratie: posters en schilderijen

Shop posters, canvas en plexiglas wanddecoratie voor in de kinderkamer!

Kinderkamer wanddecoratie

Je ziet de leukste en meest moderne kinderkamers voorbij komen. De kinderkamers bestaan uit gave meubels, leuke accessoires, posters en natuurlijk hippe knuffels. 


Wil jij ook zo’n gave kinderkamer voor jouw jongen of meisje creëren? Walljar biedt een breed assortiment met verschillende posters en andere wanddecoratie voor kinderkamers aan, die het geheel helemaal compleet zal maken!

Kinderkamer wanddecoratie
Kinderkamer wanddecoratie

Collectie voor de kinderkamer 

De wanddecoratie uit de kindercollectie is geschikt voor verschillende soorten leeftijden. De collectie kan worden gebruikt in de babykamer, maar ook in de kinderkamer wanneer kindjes uit de ‘baby vibe’ zijn gegroeid. Het leuke aan de kindercollectie is dat de posters en andere wanddecoratie uit de collectie met elkaar gecombineerd kunnen worden. De kleuren die in de kindercollectie worden gebruikt, zijn universeel en kunnen zowel als wanddecoratie in een meisjeskamer als in een jongenskamer worden gebruikt.
In de kindercollectie bevinden zich veel verschillende soorten wanddecoratie, zoals dierenprints van verschillende dieren. Zo hebben we bijvoorbeeld een panda in ons assortiment. Naast de panda zijn er nog heel veel andere vrolijke dieren die je in de kindercollectie terugziet, zoals de teddybeer, zebra, vis, hond, vogel, hamster, muis, kat, giraffe, aap en tijger. Zoals je ziet wordt er gebruik gemaakt van schattige en zachte tinten, die perfect uitkomen in de baby of kinderkamer. Daarbij zijn de tekeningen en posters op een kindvriendelijke manier gemaakt.

Kinderkamer wanddecoratie

Shop kinderkamer wanddecoratie

Op zoek naar mooie kinderkamer wanddecoratie? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Waar hang ik de kindercollectie op?

Je kunt de kinderkamer wanddecoratie op heel veel verschillende plekken ophangen of neerzetten. Wij zetten wat inspiratie voor je op een rijtje.
1. Boven het bed één of meerdere schilderijenHet is erg leuk de ruimte boven het bed te benutten, hang hier één of meerdere schilderijen op en de muur is gelijk een stuk opgeleukt met wanddecoratie!
2. Naast of boven de kastMeubels staan meestal niet bovenop elkaar, maar met wat ruimte ertussen. Daarom is er naast veel meubels, zoals de kast, vaak een stuk muur over. Het is leuk van dit stuk lege muur gebruik te maken en er één of meerdere (ingelijste) posters op te hangen. Dit geldt natuurlijk ook voor overige stukken muur naast andere meubels. Het hangen van kleine schilderijen in niches van de kamer, kan erg schattig staan!
3. Zet wanddecoratie neer in plaats van het op te hangenNaast het ophangen van wanddecoratie aan de muur, kun je de posters en wanddecoratie ook neerzetten. Zo kun je de decoratie op een kast, leunend tegen een wand aan, zetten. Of op een nachtkastje tegen de muur. Zo lang de wanddecoratie maar een muur heeft waar het op kan leunen.

Kinderkamer wanddecoratie
Kinderkamer wanddecoratie

Formaties voor kinderkamer wanddecoratie

Om de kindercollectie leuk op te hangen, hebben wij verschillende formaties voor je op een rijtje gezet. Haal hier je inspiratie uit en maak een gave kinderkamer!

Line it up!Wanddecoratie in een rechte lijn hangen geeft een mooie strakke formatie. Deze formatie wanddecoratie kun je toepassen op een kleine/grote muur en korte/lange. Je kunt met deze formatie erg veel kanten op. Je zou gebruik kunnen maken van 2 grotere schilderijen, of juist 4 kleinere. Deze factoren zijn afhankelijk van hoe groot de kinderkamer is en welke kant je hiermee op wilt.

Zigzaggende wanddecoratie 

Wil je het een keer anders doen dan de meeste anderen? Hang je kinderkamer wanddecoratie in een zigzaggende formatie op! Wat wij hiermee bedoelen? Werken met hoogtes aan de wand. Het gebruik van deze formatie geeft een speels effect en is iets minder ‘basic’ dan ‘normaal’! Hang bijvoorbeeld één schilderij op de helft van de muur en andere gave print net boven de helft van de muur.

Collage van kinderkamer wanddecoratie

Wat ook erg leuk is, is het maken van een eigen formatie en dus collage in de kinderkamer. Tip: leg de wanddecoratie op de grond en maak er op de grond een formatie mee. Op deze manier zie je welke posters en prints gaaf naast elkaar staan en welke niet. Je ziet welke kleuren mooi naast elkaar matchen en welke niet.

1 eyecatcher

Het gebruiken van een formatie voor het ophangen van jouw wanddecoratie is een leuk idee. Maar houd jij van eyecatchers? Maak dan gebruik van 1 grote poster of print voor een robuust effect in de kinderkamer. Afhankelijk van de kinderkamer en de poster of print, kun je gaan voor een bijpassende lijst. Maar zonder lijst is het tegenwoordig ook een go!

Wil je de gehele kindercollectie zien? Klik dan hier en neem een kijkje. Vind jouw favoriete wanddecoratie voor in de kinderkamer!

Shop kinderkamer wanddecoratie

Op zoek naar mooie kinderkamer wanddecoratieBij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

Maak je eigen kinderkamer wanddecoratie

Zou je graag voor in de kinderkamer van jouw zoon of dochter een eigen ontwerp willen maken? Dit is mogelijk bij Walljar. Je kunt namelijk je persoonlijke ontwerp maken, waarbij wij je verder helpen. Ook leuk wanneer je een gepersonaliseerd cadeautje zoekt voor een pasgeboren babytje of een kindje wat jarig is!

Kies uit verschillende materialen

Bij Walljar kun je kiezen uit verschillende opties voor materialen. Zo bieden wij canvas, posters, plexiglas en ingelijste posters aan.
Wanneer je een glanzend effect wenst, is plexiglas het materiaal voor jou. De gewenste print wordt op de achterkant van het plexiglas gedrukt en heeft een glanzend gladde afwerking.
Wil je een wat minder shiny look, dan is canvas het perfecte materiaal. Het is duurzaam, betaalbaar en door de full color bedrukking komen de prints op canvas mooi tot uiting.
Met posters creëer je een matte uitstraling en hangen strak op de wand wanneer je deze laat inlijsten.

Kinderkamer wanddecoratie
Kinderkamer wanddecoratie

Wil je de hele kindercollectie zien?

Klik dan hier en neem een kijkje. Vind jouw favoriete kinderkamer wanddecoratie!