Unieke dieren schilderijen voor elk interieur

Decoreer jouw muren met onze geweldige dieren wanddecoratie!

Dieren schilderijen voor elk interieur

Er zijn veel geweldige manieren waarop je dieren schilderijen in jouw huis kunt verwerken, van de keuken tot de slaapkamer en daarbuiten. Wees creatief en herontwerp jouw huis met dieren schilderijen die jouw liefde voor de meest bijzondere wezens uit de natuur laten zien!


Dieren schilderijen
Dieren schilderijen

De dieren collectie

Walljar heeft een collectie uitgebracht met de mooiste dieren schilderijen. Of je nou van landdieren, vliegende dieren, zeedieren of zelfs van de kleinste beestjes houdt, er zit zeker wat voor jou tussen. Lees gauw verder, of bekijk hier gelijk de hele collectie!

Dieren schilderijen

Shop dieren schilderijen

Op zoek naar mooie dieren schilderijen? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

14,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Gratis verzending!

8,99

Schilderijen van de mooiste vogels

Vogels: het zijn prachtige dieren vol met kleurrijke veren en knieën die om een of andere reden de andere kant op buigen. We hebben in de dieren collectie een aantal prints van bijzondere vogels en nemen je graag door deze collectie mee!
Flamingo print
Er zijn een aantal redenen waarom flamingo’s bijzondere dieren zijn en juist om deze redenen zou je dus ook schilderij van dit dier in huis moeten nemen. Ten eerste: ze zijn roze! Flamingo's worden wit of grijs geboren, maar naarmate ze ouder worden krijgen ze een roze, oranje of rode kleur vanwege hun dieet. Ze voeden zich met garnaaltjes waardoor ze langzaam van kleur veranderen! Zeg nou eerlijk, hoeveel roze vogels ken je nou eigenlijk?

Een ander leuk feitje is dat ze zichzelf balanceren op één been als een ballerina. Met hun spichtige beentjes zou je denken dat ze zichzelf haast niet kunnen ondersteunen, maar niets is te gek: ze slapen zelfs op één been. Prachtig en bijzonder: een flamingo print is een geweldige toevoeging aan jouw interieur. 

Papegaaien printPapegaaien zijn geweldige vogels met hun lieve en brutale persoonlijkheden. Er zijn onwijs veel papegaai soorten in alle kleuren en maten. Het zijn een van de slimste vogelsoorten: ze zijn niet alleen in staat menselijke spraak na te bootsen, maar kunnen ook optellen, aftrekken en de betekenis van nul begrijpen! Wetenschappers geloven zelfs dat papegaaien dezelfde logica hebben als een 4-jarig kind.
Heb jij een papegaai thuis of spot jij ze liever in het wild? Onze dieren schilderijen met papegaaien zullen hoe dan ook jouw wanden een nieuw leven inblazen. Shop de print hier!
Koningsgier printGieren mogen wellicht dan niet bovenaan je lijst met favoriete vogels staan, maar het is wel een vogel met een aantal interessante en zeer gunstige eigenschappen. De koningsgier is niet alleen verrassend kleurrijk, de vogel waardeert ook reinheid en levert een belangrijke bijdrage aan het ecosysteem!

Het is een vogel met een kale kop, maar in tegenstelling tot andere gieren valt de kop van een koningsgier juist op met een regenboog van kleuren, waaronder rood, geel, oranje, paars en blauw! Mocht je het nou toch een interessant dier vinden en wil je jouw huis decoreren met unieke dieren schilderijen; overweeg dan de koningsgier print!

Dieren schilderijen
Dieren schilderijen
Dieren schilderijen

Schilderijen van reptielen 

Ligt jouw interesse en liefde meer in de koudbloedige dieren? Wellicht zijn de volgende dieren schilderijen wat voor jou!
Slangen printAl honderden miljoenen jaren ronddwalend op onze aarde: slangen zijn zo oud dat ze al bestaan sinds de tijd dat dinosaurussen nog over aarde dwaalden. Slangen zijn bijzondere dieren en verdienen zeker een plekje in jouw huis als je op zoek bent naar dieren schilderijen! Fun fact: slangen horen met hun mond. Ze hebben geen externe oren of interne trommelvliezen dus ze vangen met hun kaakbeenderen trillingen op die naar het binnenoor worden gestuurd!

Slangen zijn echt niet zo gemeen als je denkt. Sterker nog; ze kunnen je interieur een boost geven als je er een aan de wand hebt hangen! Wel op poster, canvas of plexiglas natuurlijk. Je kunt de slangen print hier vinden.

Hagedissen print

Ondanks dat hagedissen soms ‘monsters’ of zelfs ‘draken’ worden genoemd, zijn het veel gavere dieren dan je in eerste instantie zou denken. Ze zijn… heel speciaal. Sommige eten vlees en sommigen zijn herbivoren. Ze ruiken met hun tong, vervellen met grote vlokken en kunnen hun staart weer terug laten groeien wanneer ze zijn aangevallen. De meesten hebben oogleden, maar sommige ook weer niet, waardoor ze hun oogballen moeten likken om ze vochtig te houden. Er zijn hagedissen met stekels, een franje rond de nek, of met oogbollen die bloed afschieten om roofdieren bang te maken!

Zeg nou zelf, hagedissen zijn cooler dan je dacht. Gun ze ook een mooi plekje aan de wand, het is een mooie toevoeging als je op zoek bent naar dieren schilderijen! Je kunt hier de hagedis print shoppen. 

Shop dieren schilderijen

Op zoek naar mooie dieren schilderijen? Bij Walljar shop je canvas, posters en plexiglas wanddecoratie van de beste kwaliteit.

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

18,9914,99

+ Gratis verzending!

12,998,99

+ Gratis verzending!

12,998,99