Zomer posters

Retro, kleuren en vintage summer vibes, dit kun je terugvinden in de gloednieuwe collectie Retro Summer! Een heerlijke zomerdag met een koel briesje aankomend in die te gekke auto bij het strand. Na deze dag met een heerlijke cocktail in het strandhuisje. Dat is wat deze collectie uitstraalt. Kijk je mee naar de zomer posters?

Zomer fotografie posters

De mooiste zomerse kiekjes in de retro summer style! Met de fotografische kunst kun jij een te gekke fotowand maken waarbij je wegzwijmeld elke keer als je ernaar kijkt. Het liefst zou je altijd wel op vakantie willen zijn. Met deze zomer posters zal je deze leuke periode in ieder geval niet snel vergeten.
Zomer posters

De Matisse poster collectie

De gekleurde Matisse zomer posters zijn een mooie aanvulling in ieder interieur. In deze collectie zit altijd wel een kleurtje dat aansluit bij jouw interieur. Wil je echt veel kleur toevoegen, kies dan voor de Matisse III - Multi Color. Deze print springt er echt uit aan jouw muur! Matisse was een bekende Franse kunstschilder die gebruik maakte van de kunststijl fauvisme. Deze stijl staat bekend om het vele kleurgebruik.
Zomer posters

De leukste summer quotes

Haal wat kleur in huis met deze typografie posters. Geel, groen, oranje, paars of roze: hoe meer kleur hoe beter! De Retro Summer collectie heeft die typische zomerse uitspraken als zomer posters. Perfect om te combineren in een fotowand.
Zomer posters

Food & drinks met een zomerse vibe

Onze designers hebben te gekke food & drinks designs gemaakt om deze collectie helemaal af te maken. Zo kun je verschillende zomerse drankjes en de lekkerste gerechten terugvinden. Zo is jouw Retro Summer fotowand compleet!
Zomer posters

Welke zomer posters komen er aan jouw muur te hangen?

Stuur ons een fotowand van jouw samengestelde fotowand, of jouw losse ingelijste poster. Of gebruik #walljar op Social Media en wij zullen je zeker een repost geven!

Collecties