Wanddecoratie trends

Met wanddecoratie kun je alle kanten op, afhankelijk van de ruimte en je persoonlijke voorkeuren. Heb jij nou zelf een ruimte die jij een wat hippere look wilt geven of wat nieuw leven in wilt blazen? Wij helpen je graag op weg met de woontrends van 2021!

1. Duurzaamheid

Duurzaamheid is tegenwoordig zo’n beetje een trend in elke tak van het leven, verrassend genoeg ook bij wanddecoratie! Maar wat houdt duurzame wanddecoratie in? Hier wordt mee bedoeld dat je wanddecoratie ophangt van gerecyclede materialen, of dat je materialen ophangt die een lange levensduur hebben. De canvas, plexiglas en posters uit de collecties van Walljar zijn duurzaam én milieuvriendelijk!

2. Een statement piece

Wil je met de woontrends meegaan, haal dan een statement piece in huis. Dit houdt in dat je een wanddecoratie in je huis plaatst waar alle aandacht naar uitgaat. Een soort van centrum voor de ruimte.

In plaats van het inrichten van je kamer met kleine posters, schilderijen en andere manieren om je interieur bij te werken, kun je ook in één klap de toon zetten met een groot werk. De rest van de ruimte wordt dan zo ingericht om dit ene stuk te ondersteunen. Een groot stuk kunst dat er echt uitspringt kan echt wonderen doen voor jouw ruimte!Wanddecoratie trends

3. Line art

Kunst waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van lijnen, noem je line art. Deze vorm van kunst wordt gebruikt voor vazen, bloempotten, maar ook voor wanddecoratie. Deze trend kan een unieke sfeer creëren in elke ruimte van jouw huis. Line art is al enkele jaren een van de woontrends en deze zet zich (naar onze mening) gelukkig nog even voort. Kijk bijvoorbeeld even in onze line art collectie voor inspiratie! 

4. Persoonlijke wanddecoratie

Van een huis je thuis maken is natuurlijk het doel van het decoreren. Hoe dit nu beter te doen dan gebruik te maken van persoonlijke wanddecoratie? Je kunt namelijk zelf een ontwerp bedenken of een foto insturen die veel voor jou betekent. Deze laten wij vervolgens voor jou drukken op het gewenste materiaal! Neem simpelweg contact met ons op via info@walljar.com en zo maken we van jouw idee een werkelijkheid.

Creëer je eigen stijl

Deze woontrends kunnen jou helpen met het inrichten van welke ruimte dan ook. Wel moet je in je achterhoofd houden dat je natuurlijk altijd je eigen smaken en voorkeuren naar voren moet laten komen. Aan het eind van de dag ben jij degene die veel tijd in deze ruimte doorbrengt en moet je er altijd voor zorgen dat jij je er thuis voelt!

Creëer je eigen stijl en vind wanddecoraties die bij jou passen in onze collectie

Tips & tricks