Wanddecoratie kopen

Ben jij op zoek naar wanddecoratie voor in verschillende ruimtes in jouw huis? Dan is deze blog perfect voor jou! Wanddecoratie kopen kan nog wel eens lastig zijn als je niet helemaal weet wat je graag wilt. Wij hebben per ruimte in huis inspiratie voor jou. Lees je mee?

Wanddecoratie kopen voor in de woonkamer

De plek die je graag als eerste af wilt hebben: de woonkamer! Hier kom je samen met familie, vrienden en kennissen. Dan is het toch leuk als dit een gezellige ruimte is. Maak van jouw huis een thuis met wanddecoratie. Op de pagina van woonkamer inspiratie kun je ook een stappenplan terugvinden hoe je het best te werk kunt gaan om jouw ideale wanddecoratie te vinden.
Wanddecoratie kopen

Unieke wanddecoratie voor in de slaapkamer

Bij wanddecoratie kopen voor in de slaapkamer kun je meerdere leuke plekken kiezen om het op te hangen: boven het bed, staand op een plank of op de grond of in een gezellig hoekje. Bekijk de slaapkamer inspiratie en misschien zit er wel iets voor jou tussen! 
Wanddecoratie kopen

Breng jouw badkamer tot leven met kunst

Misschien is dit niet de eerste plek waar jij aan zou denken als je wanddecoratie gaat ophangen in huis. Maar ook de badkamer mag er leuk uitzien! Hang een plexiglas plaat op in jouw badkamer om ook deze plek een fijn gevoel te geven.
Wanddecoratie kopen

Decoreer jouw keukenwanden met de zoetste wanddecoratie

Een plek waar je elke dag veel tijd rond spendeert of je nu leuk vindt of niet: de keuken! Hoe fijn is het om deze plek op te vullen met keuken wanddecoratie. Dit kunnen natuurlijk leuke potjes en receptenboeken zijn, maar ook een ingelijste poster kan leuk staan op een plankje in de keuken. Wanddecoratie kopen voor in de keuken is helemaal in!
Wanddecoratie kopen

Wees creatief met wanddecoratie in de hal

Een plek waar veel eerste indrukken worden gemaakt en vaak toch wordt vergeten: de hal. Wanddecoratie kopen voor in de hal kan een leuke creatieve bezigheid zijn. Zo zie je dat veel mensen fotocollages bij het trappenhuis ophangen, of een soort kunstgalerie creëren door meerdere (zwart-wit) foto’s naast elkaar te hangen. 
Wanddecoratie kopen

Wanddecoratie kopen voor de perfecte mancave

Films kijken, gamen, een biertje doen en vooral veel lachen met vrienden. De mancave is een speciale plek waar veel herinneringen in worden gemaakt. Des te meer redenen om deze leuk in te richten. Doe inspiratie op door de pagina mancave inrichten te bekijken.Wanddecoratie kopen

De kinderkamer inrichten met schattige wanddecoratie

Misschien wel een van de leukste dingen om te doen voor jouw kindje: de kinderkamer inrichten. Of dit nu een stoere jongenskamer of een lieve meisjeskamer wordt, wij hebben een aantal tips en tricks op bovenstaande pagina’s. 
Wanddecoratie kopen

Wanddecoratie voor in het kleinste kamertje: de WC!

Wanddecoratie kopen voor in de wc kan op meerdere manieren:
1. Door een stukje persoonlijkheid toe te voegen en humoristische designs toe te voegen (zie het voorbeeld hieronder).
2, Door de WC met de rest van je huis te matchen.

Welke manier jij ook kiest, wij hebben het een en ander aan WC wanddecoratie inspiratie voor je klaarstaan!
Wanddecoratie kopen

Motiverende wanddecoratie voor op jouw thuiskantoor

Kan jij wel wat motivatie gebruiken als je in jouw saaie thuis kantoortje aan het werk bent? Geen probleem, dan hebben wij de kantoor collectie om jouw thuiskantoor te laten shinen. Zo kan iedereen in jouw zoom calls zien dat er wel degelijk hard gewerkt wordt als jij thuis bent.
Wanddecoratie kopen

Wanddecoratie kopen voor een specifieke ruimte is zo gedaan!

Met bovenstaande inspiratie pagina’s heb jij binnen no-time leuke wanden in elke kamer van je huis. Voor nog meer inspiratie kun je onze fotowanden pagina eens bekijken.
Ruimtes