Wanddecoratie badkamer

Wil je aan jouw badkamer dat echte spa gevoel geven? Dat kan! Hang wanddecoratie aan jouw badkamer muren om deze sfeer te creëren. In deze blog lichten wij een aantal van deze designs toe die hier goed bij passen. Daarnaast hebben we het over het materiaal die het meest geschikt is als wanddecoratie in de badkamer.

Een oase van rust

Bled: deze stad in Slovenië bekend van haar prachtige meer en natuurlandschap. Dit design zal een oase van rust geven in jouw badkamer. Zo zal jij helemaal ontspannen de badkamer weer verlaten. Bestel het design ‘’Bled Slovenia’’ in onze webshop.

Wanddecoratie badkamer

Wanddecoratie badkamer: Oceaan dieren

De schattigste en vrolijkste oceaandieren van onder andere dolfijnen en schildpadden zijn te zien in onze dieren collectie. Met deze designs is jouw badkamer binnen no-time opgefleurd!

Wanddecoratie badkamer

Een wellness aan huis

De Faeröer is een eilandengroep gelegen naast Schotland-Noorwegen-IJsland en is perfect als wanddecoratie in de badkamer! Deze foto zal een echt wellness gevoel geven! Vul hiernaast jouw badkamer met lekkere geurkaarsen, handdoekjes en scrubs en jouw eigen wellness aan huis is klaar.

Misschien interessant voor jou: breng jouw badkamer tot leven met kunst.

Wanddecoratie badkamer

Kies voor plexiglas als badkamer wanddecoratie

Plexiglas is makkelijk schoon te houden en kun je zo even met een doekje afnemen. Ideaal voor in de badkamer dus! Zo kun je een leuke achterwand van plexiglas naast je bad ophangen, zonder bang te zijn dat dit snel zal beschadigen. Op zoek naar iets specifieks? Geen probleem! Neem contact met ons op via info@walljar.com, +3110-2613977 of via de livechat en stuur jouw wensen door. Wij maken namelijk ook unieke badkamer wanddecoratie op maat!
Wanddecoratie badkamer

Hoe hang ik mijn kunst op in de badkamer?

Er zijn verschillende manieren om dit te doen, wij begrijpen natuurlijk ook dat dit niet altijd de meest geschikte plek is om zomaar een gat in de muur te boren. Daarom een aantal opties:

  • Plaats de ingelijst poster of plexiglas op een kastje. De badkamer wanddecoratie hoeft natuurlijk ook niet groot te zijn om een leuke indruk achter te laten!
  • Plaats de badkamer wanddecoratie op een rand, deze kun je vaak vinden boven de wc!
  • Ga voor een groot plexiglas als jij wel de ruimte hebt om te boren in de muren, zo heb je iets om naar te kijken als jij lekker ontspannen in bad ligt.

Wanddecoratie badkamer inspiratie opgedaan?

Kies dan snel jouw favoriet uit en profiteer van de 30% korting op alle producten. Bekijk de hele wanddecoratie collectie hier!

Ruimtes