Voetbal posters

Kan je jezelf die prachtige wedstrijd nog herinneren? De wedstrijd waarin jouw club wist te promoveren, kampioen wist te worden of degradatie wist te voorkomen? Die zwaar beladen wedstrijd waar jouw club uiteindelijk net aan het langste eind wist te trekken. De wedstrijd waar nu nog steeds over wordt gepraat. De mooiste comeback ooit, die moet je gewoon op prachtige voetbal posters hebben staan.

Walljar kan je het fantastische gevoel dat je toen had laten herbeleven! Wij hebben deze prachtige momenten namelijk vastgelegd op onze vintage voetbal posters. Hang voetbal posters van de wedstrijden die jij het allermooiste vindt in huis of op kantoor. Zo kun je eindeloos genieten van deze mooie voetbal momenten.

De mooiste doelpunten

Wil jij het winnende doelpunt of die fraaie gelijkmaker van jouw club aan jouw muur hebben hangen? We hebben de mooiste en belangrijkste doelpunten van jouw club op onze voetbal posters staan. Denk bijvoorbeeld aan de wedstrijd FC Utrecht tegen Feyenoord in 1983 wat eindigde in een 1-1 gelijkspel. Je ziet hieronder de voetbal posters waar Utrechters Jan Wouters en Gerard Tervoort in duel gaan met Pierre Vermeulen van Feyenoord. Bekijk nu alle goals en zie de juichende spelers in onze voetbal collectie zo kun jij altijd nagenieten van dit mooie moment.
Voetbal poster

Teamfoto’s van de beste teams

Heb jij een elftal dat je vroeger echt fantastisch vond om te zien spelen? Een elftal dat echt onverslaanbaar leek? Of was dit elftal in jouw ogen misschien wel het beste elftal ooit? Het maakt niet uit wat je reden is, want die zijn er genoeg. Een ding weten we zeker en dat is dat voetbal posters van het elftal van jouw favoriete team een must have is! 

Voetbal poster

Koop dus nu jouw favoriete elftal foto en laat jouw voetbalmaten zien welk elftal volgens jou het beste elftal aller tijden was. Het kan bijvoorbeeld het team zijn met die geweldige centrale verdediger die een fantastische vrije trap had. Of het elftal met die buitenspeler die met zijn passeerbewegingen elke verdediger in de luren legde. Wacht dus niet langer en bestel jouw voetbal posters!

Voetbal posters: juichende supporters en prijzen 

Naast de wedstrijden, doelpunten en teams heeft Walljar’s ook nogvoetbal posters van de juichende supporters en spelers met hun gewonnen prijzen. Op deze manier laten we de vreugde en blijdschap zien die er tijdens en na de wedstrijd heerste. Op deze manier kan jij thuis of op kantoor ook genieten van die oh zo felbegeerde prijs die jouw club in de wacht wist te slepen. 

Voetbal poster

Koop nu jouw voetbal posters!

Ga nu naar Walljar’s vintage voetbal collectie en bestel jouw voetbal posters!

Collecties