Valentijnscadeau

14 februari is het valentijnsdag! Dit is de dag om aan jouw geliefde te laten zien hoe veel je van hem of haar houdt. Dit kan je doen door een standaard kaartje of rozen te geven, maar een echt origineel valentijnscadeau is de wanddecoratie van Walljar! In deze blog lees je inspiratie voor de leukste valentijnscadeaus om te geven. 

Bij Walljar hebben wij heel veel collecties die geschikt zijn als valentijnscadeau. Hier lees je een aantal perfecte valentijnscadeau tips

1. Line art: moderne en minimalistische wanddecoratie!

De Line Art collectie bestaat uit wanddecoratie met strakke lijnen en vormen. Deze moderne en minimalistische wanddecoratie geeft elke wand een verfrissende uitstraling. 

  • Zo laat deze sensuele wanddecoratie genaamd de Touching Lips op een elegante manier zien dat jij ook zoveel van jouw geliefde houdt. 
  • De Feminine Line Art is wanddecoratie waarin het vrouwelijk lichaam op een prachtige manier is te zien. De lichte achtergrond van waterverf zorgt voor een warme uitstraling wat geschikt is voor elk interieur.
  • Bij de Curvy Body wordt de vrouw op een elegante manier geëerd. Wat je maat, lengte of huidskleur is: iedereen is mooi zoals ze is!
  • De Line Art collectie is dus simplistisch en elegantie tegelijkertijd. Dit is dus perfect als valentijnscadeau om jouw geliefde mee te verblijden!

Tip: vind je de line art collectie zelf ook heel erg leuk? Alles over de line art posters lees je in de blog waarin de collectie wordt uitgelicht!
Line art poster

2. Nieuwe uitstraling door fotokunst

Een leuk valentijnscadeau is de fotokunst collectie van Walljar! Deze collectie bestaat uit zwart wit posters en Marokkaanse posters en geeft elke wand meteen een nieuwe uitstraling. 

  • Deze Cigarette poster laat een vrouwelijke hand die op een elegante manier een sigaret vasthoudt. Door deze zwart wit poster met een passe partout krijgt de wand een hele chique uitstraling.
  • Speelt jouw geliefde gitaar? Dan is deze Guitar poster perfect! Door de zwart wit weergave en de lichtinval wordt deze gitaar op een unieke manier weergegeven.
  • Andere leuke valentijnscadeaus van de fotokunst collecties zijn de Marokkaanse posters. Zo neemt deze Mosaic Dream je helemaal mee naar de romantische sferen van Marokko!

Of je voor een zwart of wit poster of een Marokkaanse poster gaat, met de fotokunst collectie heb je een uniek en leuk valentijnscadeau!
Zwart wit fotokunst

3. Kunst aan de wand met beroemde schilders

Het liefst wil je jouw geliefde natuurlijk kunst geven voor aan de wand, helaas is dat veel te duur. Met de beroemde schilders collectie van Walljar kan jij alsnog als valentijnscadeau kunst geven!

Het is een warme zomeravond met een sterrenhemel. Samen ga je lekker op het terras zitten en een drankje doen. Het klinkt misschien als een ideale date, maar het is het Caféterras Bij Nacht van Vincent van Gogh! Zo breng je niet alleen kunst in huis, maar ook de gedachte van een hele fijne en zwoele zomeravond!

Voor abstracte kunst is het kunstwerk van Paul Klee genaamd Movement Of Vaulted Chambers een ideaal valentijnscadeau. Deze kleurrijke wanddecoratie fleurt elke wand meteen weer op. Daarnaast kan iedereen zijn eigen fantasie gebruiken om te bedenken wat je nou precies in het schilderij ziet. 

Het is een bekend kunstwerk dat iedereen wel kent: de Mona Lisa van Leonardo da Vinci. Nu hoef je niet helemaal met jouw partner naar het Louvre om dit kunstwerk te bekijken, maar hangt het gewoon bij jullie in huis!
Van Gogh posters

Cadeautje voor jou: 10% korting!

Wij hebben ook een cadeautje voor jou: 10% extra korting op de gehele collectie met de code VALENTIJN. Zo profiteer jij van de beste prijzen en kun je een leuk cadeautje kopen voor jouw Valentijn.

Valentijnscadeau tips: wanddecoratie van Walljar!

Het perfecte valentijnscadeau is natuurlijk de wanddecoratie van Walljar! Zo geef jij jouw geliefde een prachtig cadeau waar jullie beiden dagelijks van zullen genieten. Of je nou iets van de Line Art collectie, Fotokunst collectie, Beroemde schilders collectie of een andere collectie geeft: het is zonder twijfel een succes! Ga snel naar de website en bestel jouw valentijnscadeau

Tips & tricks