Tuin wanddecoratie

Ben je gezegend met een tuin? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk een van jouw favoriete ruimtes van het huis. Je kunt heerlijk in je eigen, groene oase genieten van het zonnetje en buiten dineren met vrienden. Maar kan jouw tuin nog wel wat worden opgefleurd met tuin wanddecoratie? Walljar biedt een breed assortiment aan tuin wanddecoratie om jouw tuin op te leuken!

Sfeer creëren in de tuin

Wij, Nederlanders, zijn met mooi weer gelijk buiten te vinden en dus ook in de tuin. De tuin, veranda of eventueel het tuinhuis, worden vaak leuk aangekleed. Er wordt gebruik gemaakt van mooie accessoires zoals leuke kussentjes, kaarsen en gezellige lampjes om de plek minder ‘kaal’ te maken. Een andere leuke toevoeging voor de tuin of veranda is dan ook tuin wanddecoratie!
Tuin wanddecoratie

Waar hang ik mijn tuin wanddecoratie op?

Hang jouw tuin wanddecoratie aan een lege wand bij de veranda, tuinhuis of schutting op. Maar let op! Wanddecoratie hoeft niet altijd te hangen, je kunt de posters, prints of schilderijen ook neerzetten. Als deze maar stabiel staan. De plek is erg afhankelijk van de indeling van jouw tuin. 

Wordt mijn tuin wanddecoratie niet lelijk buiten?

Het antwoord is ‘nee’. Walljar heeft speciaal voor de tuin en andere vochtige ruimtes, zoals de badkamer, WC en keuken (waar eventueel vetspetters op de prints kunnen vallen), plexiglas!

Plexiglas is een materiaal waarbij het design op de achterkant van het plexiglas wordt gedrukt. De plaat heeft een dikte van 3 millimeter (5 millimeter dik op aanvraag) met gepolijste randen. Het plaatmateriaal heeft een glanzende en gladde afwerking. Dit zorgt ervoor dat jouw tuin wanddecoratie beschermd is wanneer het begint te regenen en mooi blijft wanneer de zon erop staat. Ideaal voor buiten in de tuin of in de veranda dus!

Wat voor wanddecoratie hang ik op in mijn tuin?

Het ophangen van wanddecoratie in de tuin is erg persoonlijk. Walljar heeft een enorm assortiment aan verschillende designs. Neem hier een kijkje om jouw favoriete werk uit te zoeken en fleur je tuin nu op! 

Vind je het lastig een keuze te maken? Om het wat makkelijker te maken, zetten wij de meest populaire collecties voor in de tuin op een rijtje! 

#1 Planten tuin wanddecoratie

Mensen associëren de tuin met groen, natuur en energie. De collectie waar dit ook in terug komt is de planten collectie van Walljar. In deze collectie zijn verschillende soorten bladeren, planten en cactussen terug te vinden die dus erg goed matchen met buitenruimtes. De tuin wanddecoratie bestaat uit serene kleuren groen die een ‘natuurlijke’ vibe afgeven. Ook is het leuk te mixen en matchen, hang 2 designs uit de planten collectie naast of tegenover elkaar voor een speels effect!

De 3 leukste planten designs?

1. Palmblad
Het palmblad is een subtiele, gezellige tuin wanddecoratie. Houd je van een tropisch tintje in de tuin? Dan is het palmblad wat voor jou! 

2. Cactus 
Cactussen zijn moderne planten. Deze plant heeft een zachte uitstraling door de groene tinten die zijn gebruikt, maar geeft wel karakter. Is dit wat je zoekt? Dan is de cactus wat voor jou! 

3. Monstera
De Monstera doen het altijd goed bij mensen. Deze plant heeft een relaxte en fijne uitstraling. Houd je van indrukwekkende tuin wanddecoratie? Dan is de Monstera zeker wat voor jou!Tuin wanddecoratie

#2 Dieren tuin wanddecoratie

Mensen vinden het naast planten erg leuk om dieren terug te laten komen in de tuin. In de dieren collectie komen allerlei indrukwekkende, gedetailleerde tekeningen en fotografische kunst terug.

De 3 meest indrukwekkende dieren designs?

1. Blauwe gaai
De blauwe gaai is een beauty uit de dieren collectie. Deze subtiele, lieve dieren poster is zeer geschikt als tuin wanddecoratie.

2. Bruine stier
De bruine stier is een prachtige verschijning uit de dieren collectie. Deze stoere dieren poster is zeer geschikt als wanddecoratie in de tuin.

3. Kudde zebra’s
Deze kudde zebra’s is een stoere en indrukwekkende toevoeging in de tuin. Deze safari dieren geven jouw tuin meteen een exotische uitstraling!

Tuin wanddecoratie

#3 Bloemen tuin wanddecoratie

Kan jouw tuin wel wat extra kleur gebruiken? Dan hebben wij de perfecte kleurrijke collectie voor in de tuin: de bloemen collectie

De 3 meest gezellige bloemen designs?

1. Oranje Dahlia
Deze prachtige Dahlia is een sierlijke wanddecoratie. De Dahlia geeft een vrolijk en kleurrijk effect als wanddecoratie in de tuin. 

2. Kersenbloesem II
Deze prachtige, sierlijke Kersenbloesem zal een vrolijk tintje aan de tuin geven. De Dahlia geeft meer kleur en is perfecte wanddecoratie om de tuin op te fleuren.

3. Bloem bij zonsondergang
Hieronder zie je de bloem bij zonsondergang afgebeeld. Door de eenvoud van dit design zal deze zwart-witte fotokunst perfect staan in iedere tuin.

Tuin wanddecoratie

Creëer een gezellige tuin met tuin wanddecoratie

Nieuwsgierig geworden naar het gehele assortiment voor in de tuin? Klik hier om alle tuin wanddecoratie te bewonderen! 

CollectiesRuimtes